voli njegove pohvale

Ko je muž Milice Nedić? Njen izabranik je KOLEGA od kog je mnogo naučila, a zajedno uživaju u pravom porodičnom raju

0

Milica Nedić, poznata novinarka, urednica i spikerka, decenijama je u skladnom braku

voditeljka Milica Nedić
voditeljka Milica Nedićfoto: milicavned/Instagram

Milica Nedić, spikerka i urednica Dnevnika na RTS-u, jedno je od omiljenih TV lica iako nam ne saopštava uvek lepe vesti, a iza njenog prepoznatljivog osmeha stoji skladan i harmoničan život.


Šarmantna novinarka čuva svoju privatnost za sebe i ne eksponira se javno mimo svog posla, pa mnogi ne znaju da je ona već decenijama u skladnom braku, kao ni da je njeno srce ukrao – kolega.


Naime, njen suprug je Milan Nedić, poznati novinar koji je godinama na mestu direktora Radio Beograda.

 

Kako je Milica istakla jednom prilikom za Novosti, to što joj je životni saputnik kolega veoma je značajno za nju.


Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike – rekla je ona.

 


Par ima sina Nikolu, za kog je tada istakla da je vrlo ambiciozan, kao i da je porodica ta koja joj daje vetar u leđa da bude baš takva kakva jeste.


Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja – naglasila je.

 


Prema njenim rečima, sa sinom je uspostavila prijateljski odnos i nije bila stroga ni dok je odrastao, pa se njihova porodična harmonija zasniva na uzajamnom poverenju i zajedničkom rešavanju problema.

 

Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red – kaže Milica Nedić.


Ona s porodicom živi i radi u Beogradu, ali kad god imaju priliku "pobegnu" u svoj mali raj u Grockoj, gde imaju porodičnu kuću.

 


– Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu – ispričala je jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker