"upoznali su se preko oglasa"

Najvažniju stvar o sebi rekao joj je – POSLE VENČANJA: Tika Stanić podelio interesantnu priču o svojoj porodici

0

Ljubavna priča glumčevih roditelja je počela na nesvakidašnji način, o čemu je glumac nedavno govorio 

TIHOMIR STANIĆ OKRIO DETALJE IZ ŽIVOTA
TIHOMIR STANIĆ OKRIO DETALJE IZ ŽIVOTA foto: Dragana Udovičić

Poznati glumac Tihomir Stanić veliko je ime u domaćoj kinematografiji. Godinama je gradio sjajnu glumačku karijeru, a njegov život je bio prepun uspona i padova

 

Često se govorilo o njegovoj borbi sa alkoholizmom, bračnim krizama, ali o roditeljima i primarnoj porodici nije često bilo reči.  Ipak, jednom prilikom Tika je poželeo da otvori dušu i ispriča detalje koje znaju samo oni najbliži, najbolje kolege, prijatelji i porodica. 

 

Tika je tada otkrio na koji način je počela ljubavna priča njegovih roditelja, koja je sve, samo ne obična. Tada, glumac je za Kurir rekao da su se oni upoznali preko novina, odnosno preko oglasa koji je Tikin otac dao u njima.

 

- Otac je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan „Dobar dan, tugo".

 

TIKA OTKRIO NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA
TIKA OTKRIO NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA foto: Milan Maricic/ATAImages

Tihomirov otac Nedeljko je bio učitelj, a majka Grana (devojački Dragnić) se bavila trgovinom. Upoznali su se tako što je Nedeljko dao oglas u kome je tražio ženu radi braka. On je iz prvog braka imao dva sina, Dragomira i Gordana, a Grani je to otkrio tek nakon venčanja. Par je dobio tri sina: Tihomira, Miomira i Bogdana.

 

- Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan, tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina, naravno - rekao je glumac za Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Tika je i sam izgradio porodicu sa suprugom Jelenom, s kojom je u braku duže od tri decenije. 

 

Bonus video

Tika o greškama iz prošlosti 

 

makonda-tracker