upoznali su se na aerodromu

Njihov prvi susret je SNIMLJEN, a kad ju je zaprosio - ONA JE ODBILA: JEDINA fotografija Tihomira Stanića sa suprugom

0

Na drugoj godini studije se oženio Belgijankom, a danas živi u srećnoj zajednici sa Jelenom koju je, kako on kaže, prosio i bio odbijen, ali nikada neće prestati da pokušava.

Tihomir Stanić
Tihomir Stanićfoto: Milan Maricic/ATAImages

Tihomir Stanić je jedan od poznatijih domaćih glumaca o čijem životu ima toliko toga da se kaže. On ne voli preterano da priča o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrio kako je izgledalo njegovo neobično venčanje sa Belgijankom.

 

— Na drugoj godini studija oženio sam se Belgijankom Lilijan Luis Vermirš koja je za mene tada bila savršena žena, a ja joj nisam bio dorastao. Venčali smo se 1979. u mesnom uredu sela Ševarlije da bi ona dobila stalni boravak. Sećam se da sam jednog jutra probudio svog kuma Rajka Ručnova iz Dubice, otišli smo kod matičarke Gordane kod koje je Lilijen sama otkucala venčani list, a ona je na kraju čestitala mom bratu Miomiru kao da je mladoženja - priseća se uz smeh Stanić.

 

Svoju sadašnju suprugu Jelenu je upoznao 1991. godine na aerodromu u Londonu kada se vraćao sa festivala u Edinburgu.

 

— Pitao sam je koji je razred, a ona mi je odbrusila da studira dramaturgiju i na moju konstataciju: Ti mene sigurno moraš znati, ja sam glumac, samo rekla: Nikad čula. Zanimljivo je da je taj trenutak našeg upoznavanja zabeležen kamerom, jer je ekipa Doma kulture Studentski grad, koja je snimala našu turneju sa predstavom Ženski orkestar, snimila i taj momenat. Mislim da je to bila sudbina. Ubrzo smo postali nerazdvojni. 

 

Ona se jako retko pojavljuje u javnosti, pa je tako nedavno počela da kruži njihova jedina zajednička fotografija od pre nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Zanimljivo je da Jelena i Tika nisu u braku, a kako on kaže, ona ga je više puta odbila.

 

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - kaže glumac.

 

Njih dvoje su dobili ćerke Milenu Hanu i Sofiju Nađu.

 

 

makonda-tracker