poznata i veoma lepa

Bila je deo porodice DUŽE OD DECENIJE: Znate li koja PRELEPA voditeljka je bila snaha Duleta Savića i Marine Rajević?

0

Stariji sin Duleta Savića i Marine Rajević Savić bio je oženjen dobro poznatim licem s malih ekrana i Instagrama.

Tijana Savić
Tijana Savićfoto: Instagram Printscreen/ticasavic

Jedan od najpoznatijih parova na srpskoj javnoj sceni svakako jesu nekadašnji fudbaler Dule Savić i voditeljka Marina Rajević Savić.

 

Ništa manje nisu poznati i njihov sin Vujadin, koji je već godinama u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Mirkom Vasiljević, glumicom, s kojom ima četvoro dece.

 

Zbog toga što je ostao u medijskoj senci, te je izabrao da se bavi drugačijim poslom nego njegovi najmiliji, mnogi ne znaju da Dule i Marina imaju starijeg sina Uroša.

Uroš se bavi privatnim biznisom, a ima ćerku Lenu, koju je dobio u braku s prelepom Tijanom Savić, od koje se razveo prošle godine.

 

Tijana i Uroš Savić voleli su se duže od decenije
Tijana i Uroš Savić voleli su se duže od decenijefoto: Instagram

Tijana se pojavila u Beogradu sa kolegom Dragom Jovanovićem, na ekskluzivnom predstavljanju jedne modne kolekcije, a blistala je i plenila dobrim stilom.

 

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

 

Tijanu smo upoznali kao voditeljku informativnog programa, vodila je emisiju o zdravlju, a postala je i blogerka i influenserka na Instagramu, pa njen profil prati više desetina hiljada ljudi.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Glavna tema jesu lepota i zdravlje, ali i njihova ćerka Lena, koja je učenica osnovne škole. Na društvenim mrežama Tijana i dalje nosi prezime Savić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic)

 

Dule Savić je, gostujući u emisiji Sceniranje, rekao da ceni i poštuje obe snajke, i Tijanu i Mirku Vasiljević, partnerku njegovog sina Vujadina.

 

Obe su sjajne. Ne mogu ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo — rekao je Dule u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

 

Dule Savić jednom prilikom je rekao da ne može da razdvoji svoje dve snahe i da ih obe voli
Dule Savić jednom prilikom je rekao da ne može da razdvoji svoje dve snahe i da ih obe volifoto: Damir Dervišagić

Dok je bila u braku s Urošem, Tijana je govorila da se odlično slaže s Mirkom, a da su im glavna tema njihova deca, jer su obe mame.

 

Bonus video

Dule Savić o Mirki i Vujadinu

 

makonda-tracker