divne uspomene

Te 1985. godine u Kanu sa majkom je uživala na obali mora: Marina Rajević pokazala na koga je nasledila ledenu LEPOTU

1

Šarmantno tv lice godinama oduševljava publku putem malih ekrana, a sada svi znamo na koga je nasledila harizmu i lepotu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata voditeljka emisije "Dok anđeli spavaju" Marina Rajević Savić godinama oduševljava publiku širom regiona svojom rečitošću, gostima, odnosu prema životu i porodičnom nasleđu, a kao supruga proslavljenog fubalera Duleta Savića postala je prepoznatljiva svim generacijama.

 

Marina je veoma ponosna na svoje sinove Uroša i Vujadina koji su joj podarili čak petoro unučića, a odmalena ih uči koliko je porodica i genetsko nasleđe važno.

 

Putem svog Instagram profila voditeljka je podelila divnu uspomenu sa svojom majkom koja datira iz davne 1985. godine kada su bile na odmoru u Kanu.

 

Specifičnu lepotu, držanje i crte lica nasledila je od majke, a u mladosti Marina je važila za jedno od najlepših i najsofisticiranijih tv lica koje je krasila elegancija, otmenost i široki osmeh.

 

Pratioci su bili oduševljeni fotografijom, te je dobila pregršt komplimenata, a potom odlučila da prikaže i kako je izgledala kao beba u naručuju majke.

 

 

Marina je nedavno postala baka po peti put, s obzirom na to da je njena snajka Mirka Vasiljević donela na svet devojčicu.

 

 

makonda-tracker