da li ste znali?

Mirka i Vujadin su poznati, a O NJEMU ne znate mnogo: Drugi sin Duleta Savića je bio u braku s ovom lepom VODITELJKOM

0

Proslavljeni fudbaler Dule Savić ima dvojicu sinova, međutim o jednom se jako malo zna u javnosti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Slavni Dule Savić iako se više ne bavi fudbalom, njegovo ime je generacijama prepoznatljivo, a teret slave se preneo i na sina Vujadina, koji je krenuo njegovim stopama.

 

Ipak, pored njega, Dule ima i sina Uroša, koji nije eksponiran u medijima, ali je ipak svojom ljubavnom pričom uspeo da skrene pažnju na sebe.

 

Naime, Uroš je 12 godina bio u braku sa voditeljkom Tijanom Savić, a kada se saznalo da se razvode, mnogi su bili iznenađeni, s obzirom na to da su njih dvoje uvek bili jedan od skladnijih parova. U braku su dobili ćerku Lenu.

 

Uroš je stariji od Vujadina i bavi se privatnim biznisom, a o svom porodičnom životu nikada nisu želeli da pričaju. I posle razvoda, oni su ostali u prijateljskim odnosima, a u prilog tome govori i činjenica da Tijana nije obrisala zajedničke fotografije sa Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic)

Tijana nikada nije komentarisala nikakve navode o svom privatnom životu, a pored voditeljske karijere, ona je započela i sopstveni biznis, dok se u slobodno vreme bavi i blogovanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic)

- Obe su sjajne. Ne mogu da ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo - rekao je jednom prilikom Dule Savić.

 

 

makonda-tracker