prvi poljubac će pamtiti zauvek

4-oro dece, 14 godina ljubavi, a sve je počelo — FILMSKI: Kako su se upoznali Mirka Vasiljević i Vujadin Savić?

0

Malo ko zna da se Mirka i Vujadin poznaju odmalena.

Mirka i Vujadin su oduvek želeli veliku porodicu.
Mirka i Vujadin su oduvek želeli veliku porodicu.foto: Damir Dervišagić

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić važe za jedan od najzaljubljenijih parova na domaćoj sceni,a njihova priča je počela u ranom detinjstvu.

 

Naime, kako je glumica jednom ispričala, njih dvoje su se poznavali od malena.

 

- Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos — ispričala je Mirka svojevremeno za Alo.


Međutim, sve je preraslo u ljubav kada su oboje imali 19 godina. 

 

-On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod svoje drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo - podelila je glumica detalje početka njihove ljubavne veze.


Prvi poljubac se uvek pamti, a ovaj će posebno pamtiti zbog neobične lokacije.

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke i kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo. Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner. Tada sam mu rekla da želim ozbiljnu vezu, i nije se iznenadio jer me je uvek posmatrao kao odgovornu osobu – rekla je Mirka jednom prilikom.

 

Od samog početka veza bilo je jasno da oboje žele "ozbiljnu" vezu, ali su kao i svi parovi, nailazili na brojne prepreke, a jedna od njih je bila daljina.

 

- Naša veza je bila na velikom ispitu na samom početku. Kada je Vujadin potpisao za Bordo, postavilo se pitanje da li možemo da nastavimo dalje. Po ceo dan sam bila na snimanju serije “Miris kiše na Balkanu”, pa nisam mogla da idem kod njega. Prepoznali smo se u tome što smo se oboje odmalena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo -

Nakon dve godine veze, njih dvoje su dobili sina Andreja, a 2013. godien i ćerku Adrijanu.

 

Godinu dana kasnije njihova porodica je postala bogatija za sina Mihajla.

 

Najmlađa, Anika, došla je na svetu 2021. godine. 

 

– Uvek je pričao da želi da ima drugarski odnos sa svojom decom kada porastu. Pružamo maksimalnu ljubav i oslonac, za sve što ulažemo u njih, negde treba da nam vrate dobrim ponašanjem – istakla je Mirka jednom prilikom za Blic

 

Mirka i Vujadin su u vezi 14 godina, uživaju sa svojom decom,a svi se pitaju zašto još uvek nisu stali "na ludi kamen"..


- Pa u principu, kada smo počeli da se zabavljamo mi smo vrlo brzo započeli i zajednički život, nakon godinu dana desio se prvi sin, pa drugo dete, treće i četvrto. Nas dvoje smo od samog starta gledali na to kao na nešto ozbiljno i negde smo težili i koračali ka tim svim događajima- ispričala je Mirka i dodala:

 

- Funkcionisali smo kao porodica od starta. Svadba se još uvek nije organizovala jer smo u tim momentima imali te konstantne selidbe i jer su fudbaleri ograničeni na te slobodne periode.

 

BONUS VIDEO

 

"VUJADINOV I MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN" Mirka Vasiljević o nesporazumima sa suprugom: Kad čovek nešto STVARNO ŽELI on pronađe način

 

 

 

makonda-tracker