niko nije mogao da veruje

Dve nedelje nakon porođaja je sve ZAPANjILA: Tamara Dragičević otkrila kako je dovela liniju do savršenstva

1
Krajem prošle godine, jedna od naših najpopularnijih mladih glumica postala je majka, a mnogi su primetili da je nedugo posle porođaja izgledala kao pre trudnoće!
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Tamara je odnedavno i stalni član Ateljea 212 i trenutno igra staru predstavu Slavna Florens, kao i Osvrni se u gnevu s drugarima sa klase Ninom Janković, Ivanom Mihailovićem i Miloradom Radonjićem.

 

Ženski dan u režiji mame i njene devojčice: Tamaru Dragičević smo viđali u mnogim ulogama, ali kao mama je PREDIVNA (FOTO)

 

- Nije mi naporno što igram ove dve predstave, ali ništa novo ne radim. Jednostavno, ima vremena za nove projekte od septembra. Zasada sve postižem uz pomoć baka. Ma, uvek je tu neko da pomogne kada zatreba. Još uvek dojim, ali dobrom organizacijom sve uspem da postignem. Kada čovek ima energiju i dobru volju, a uz to je i mlad, sve može da se postigne.

 

foto: Instagram

Lepa glumica ističe da su se rođenjem ćerkice Staše njeni prioriteti u životu promenili.

 

- Ja sam poslednjih godina radila punim tempom i naravno da tako više ne može. Jednostavno, sada ne mogu da izađem ujutru i dođem uveče, a pri tome da stignem na gomilu mesta i sve završim u jednom danu. Organizacija je mnogo veća i mora da postoji. Briga za dete je uvek prisutna, pa zato nekad dobro dođu predstave koje te malo opuste.

 

Na konstataciju da izgleda bolje nego ikada, a da joj je linija na zavidnom nivou, stidljivo se nasmejala.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker