niko nije mogao da veruje

Dve nedelje nakon porođaja je sve ZAPANjILA: Tamara Dragičević otkrila kako je dovela liniju do savršenstva

1
Krajem prošle godine, jedna od naših najpopularnijih mladih glumica postala je majka, a mnogi su primetili da je nedugo posle porođaja izgledala kao pre trudnoće!

 

foto: Danilo Novović

- U trudnoći nisam mnogo dobila u kilaži, tako da nije bio problema. Dobila sam sada malo obline i izgledam ženstvenije. Čim sam se porodila, krenula je jurnjava oko bebe i onda kilogrami sami od sebe krenu da se tope - otkriva recept Tamara.

 

Tamara Dragičević je jedna srećna žena: Evo kako Petar Benčina brine o njihovoj mezimici (FOTO)

 

Tamara ističe da je divan osećaj kada uzme Stašu u ruke, ali iako je mlada, zasada ne razmišlja o drugom detetu.

 

- Sve u životu dođe spontano i čim ne razmišljam još o drugom detetu, znači da sada još uvek nije vreme. Naravno da želim i da će biti sigurno, ali polako. Inače, ne volim mnogo da pričam o privatnim stvarima, ali razumem i da ljude zanima sve o Staši, majčinstvu... Naravno da ne bežim od toga jer to sada jeste bitan deo mene i novost u mom životu. Sigurno se pitate zbog čega ne volim da pričam o tome? Ne volim jer onaj ko nema dete to stvarno ne može da shvati i nekako im bude dosadno kada slušaju ili čitaju o tome. Obično kažem da je to pomalo nepristojno i nije fer pričati o tome, odnosno govoriti javno o svojim osećanjima kako je to najlepša stvar u životu. Jednostavno, onaj ko ima dete i koji je sve to prošao, zna o čemu pričam. Svako ima neki svoj osećaj. Mislim da je najbolje to zadržati za sebe. Smatram da mnogo više isijavaš i zračiš kada ne pričaš puno o tome, kao i o ljubavnom životu. Treba da postoji tajanstvenost, pogotovo kod nas glumaca. Potrebno je ne preterivati sa tim - tvrdi glumica.

makonda-tracker