porodica kao najveća podrška

Filip i ona još mudro ćute: Tata Aleksandre Prijović o ćerkinoj trudnoći

1
Nedeljko Prijović se prisetio početaka svoje ćerke, a osvrnuo se i na brojne spekulacije u vezi sa njenim privatnim životom.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Otkako je Aleksandra Prijović uplovila u emotivnu vezu sa Filipom Živojinovićem interesovanje javnosti za ovu mladu pevačicu ne jenjava, a uz to ona ne prestaje da niže hitove na estradnoj sceni. 

 

Svakodnevno se pojavljuju informacije iz njenog emotivnog i porodičnog života, kao i prošlosti, a otac pevačice, Nedeljko Prijović, se prisetio njenog detinjstva i muzičkih početaka.

 

Aleksandra Prijović: Bila sam žrtva nasilja

 

Aleksandra je bila dobro dete. Bilo je tu svačega, i nestašluka, kao i kod svakog deteta", počinje Nebojša svoju priču i otkriva da je upravo on glavni "krivac" zbog toga što je u muzičkom svetu Aleksandra danas tu gde jeste.

 

Tata❤️

A photo posted by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se", priseća se Prijović koji je ponosan zbog ćerkinog uspeha.

 

Ipak, u poslovne odluke joj se ne meša.

 

Ako traži savet ili bilo kakva pomoć da joj je potrebna, nije nikakav problem, ali ja se ne mešam u to, kako ona odluči. Ima ona ljude koji su stručni za to, a ja šta god da mogu da joj pomognem – tu sam.

Nakon sumnje da je trudna, Aleksandra Prijović preživela dramu: Bila sam mnogo uplašena, Filip je pokušavao da me smiri

 

????????????????????

A photo posted by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Potom se Aleksandrin otac osvrnuo i na privatan život svoje ćerke.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker