ispovest

Aleksandra Prijović: Bila sam žrtva nasilja

1
Pevačica čiji uspeh i popularnost vrtoglavo rastu iz dana u dan odlučila je da prvi put progovori o velikoj traumi i prizna detalje o kojima do sada nikada nije govorila.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Aleksandra Prijović ekskluzivno za Stars otkriva da je u školi preživela vršnjačko nasilje. Ona kaže da su je deca u njenom rodnom Belom Manastiru šikanirala, zadirkivala i izbegavala samo zato što je volela da peva. Tihim glasom Aleksandra priznaje da se teško borila sa svakodnevnim vređanjem i ismevanjem.

 

Aleksandra Prijović: Filipova i moja ljubav sve je jača

 

Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali", počinje priču Aleksandra, kojoj su zasuzile oči čim se setila traume koju je doživela u detinjstvu.

Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke." To je bilo baš ponižavajuće, degradirali su me. Sprdali su se na moj račun kako su stigli", priča mlada pevačica i priseća se njihovih reakcija kad se takmičila u "Zvezdama Granda".

U školi su nakon svakog mog nastupa donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas. Sve sam čula i videla. Verujte da mi se u tim trenucima srce cepalo", kaže Aleksandra, koja je svoj cilj ispunila.

foto: Zoran Kuzmanović Munja

Sada kad je postala popularna i sa samo dvadeset jednu godinu ima uspešnu karijeru, svoj stan, auto i novac, svi ti koji su joj se podsmevali žele da se druže s njom.



Danas je drugačije, sve se promenilo. Sada mi se svi javljaju. Pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Isti ti koji su mi se smejali sada hoće da se druže sa mnom. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Govorila sam tada: "Neka, neka, videćete vi!" I, evo, uspela sam. Svima im odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali. Pogodila me je srećna zvezda i sad sam tu gde treba da budem. Ali, polako, ovo je tek početak. Ovo su samo stepenice ka mojim višim životnim ciljevima", samouvereno završava Aleksandra.

 

Muzički mag joj predviđa svetlu budućnost: Aleksandra Prijović će biti najveća pevačica na ovim prostorima

 

I pored traume koju je proživela u detinjstvu, lepa pevačica je danas srećna i ispunjena. Uživa u okruženju svoje porodice, u ljubavi sa svojim izabranikom Filipom Živojinovićem, a na poslovnom planu joj takođe cvetaju ruže. 

 

 

makonda-tracker