Nenad i Iva Lalatović: Naše drugo venčanje

0
Sedam godina nakon sklapanja građanskog braka, ćerka biznismena Milije Babovića, Iva, i trener FK Voždovac Nenad Lalatović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav na romantičnoj ceremoniji u Sabornoj crkvi.
Nenad i Iva Lalatović. Foto: Privatna arhiva
Nenad i Iva Lalatović. Foto: Privatna arhiva

Sedam godina nakon što su u decembru 2006. godine sklopili građanski brak, supružnici Iva (28) i Nenad Lalatović (36) zavetovali su se na večnu ljubav i pred Bogom. Ćerka biznismena Milije Babovića i trener FK Voždovac crkveni brak sklopili su proteklog vikenda u Sabornoj crkvi.

- Nakon što smo letos u maju dobili treće dete, Nenad me je ponovo zaprosio. Desilo se to u julu kada je nasred reke izvadio prsten sa tri srca i saopštio mi: Ovo ti je novi verenički prsten, želim da se oženim s tobom i u crkvi ove godine. Dogovorili smo da se to desi u novembru i slavlje je bilo zaista divno – kaže na početku razgovora za Story gospođa Lalatović na čijem je venčanju bilo oko sedamdeset zvanica.



- Većina gostiju bila je i na crkvenom venčanju, pre slavlja koje smo priredili u restoranu Radmilovac, jer su želeli da prisustvuju tom prelepom činu – dodaje mladoženja čiji je svedok bio njegov dugogodišnji prijatelj Bane dok je mladi kumovao njen najbolji drug Vladimir Jovanović. Zabavi su prisustvovale i brojne poznate ličnosti među kojima i pevačica Danijela Martać sa mužem Nikolom Martaćem, kao i fudbalski superstar Nemanja Vidić kojem je Nenad Lalatović kumovao na venčanju. Slavlje su uveličala i deca srećnih mladenaca: ćerka Ina (4), sin Marko (2) i šestomesečni sinčić Vanja.



- Ina je bila fascinirana ceremonijom. Ona je to vrlo emotivno doživela. Obukli smo je u malu venčanicu i izgledala je kao ja. Na kraju je počela da plače i dovikuje: Niste se poljubili. Potom smo joj uslišili želju, bila je presrećna i sve vreme je ponavljala: Poljubili su se princ i princeza. Marko je sve to mirno posmatrao, a Vanja nam je pevušio i svi u crkvi su se smejali, čak i sveštenik Sarić koji nas je venčao. Crkveni hor i dolazak jednog đakona koji magično peva dodatno su nam ulepšali slavlje – ističe mlada koja je blistala u prelepoj venčanoj haljini, dok se njen voljeni odlučio za elegantno odelo.



- Bilo mi je posebno drago što je venčanicu kreirao Zvonko Marković. Mogu vam reći da nijedna haljina najpoznatijih dizajnera nije bila ravna njegovoj. Smeta mi što stalno forsiramo tuđe kada kod nas ima toliko kvalitetnih umetnika – dodaje šarmantna Iva koja je bila zadužena i za izbor muzike na venčanju.



- Pevali su nam Aleksandar Petrović Acko i Katarina Didanović, a specijalni gost bio je moj najomiljeniji folk pevač Šako Polumenta. Dvadesetak minuta bilo je rezervisano za hip-hop muziku, takođe po mojoj želji. Sve oči bile su uprte u moju sestru, manekenku Manju Babović, tako da me je ona potpuno bacila u senku. Svi su bili oduševljeni njenom lepotom – smeje se Iva čijem venčanju je prisustvovao njen i Manjin brat Stefan Babović koji je veliki protivnik braka.


- Tata ne želi ni da se Manja uda u skorije vreme. Njemu se baš ne žuri da uda drugu ćerku – iskrena je supruga trenera FK Voždovac koja je, uz to što je predana majka, ujedno i uspešna poslovna žena.


- Čekam da sin Vanja poraste kako bih mogla da se vratim modi. Trenutno vodim posao na štandu VIP pokloni u TC Ušće na kojem se pakuju darovi. Pre svega, ja sam veoma predana majka, ali se i Nenad posle treninga redovno posvećuje deci, kupa ih i sređuje. Zajedno ih uspavljujemo i zaista smo im oboje veoma posvećeni roditelji – zaključuje Iva.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker