"hvala ti..."

Raskinuli su pre 12 godina, u trenutku kad je postao zvezda: Lijam Pejn se pre smrti javio bivšoj emotivnom porukom

0

Pokojni pevač je pre 12 godina raskinuo s plesačicom, ali je nedavno odlučio da stupi u kontakt s njom kako bi joj rekao nešto što mu je na srcu.

Lijam Pejn pronađen je mrtav u Argentini
Lijam Pejn pronađen je mrtav u Argentinifoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Nekadašnji član grupe One Direction Lijam Pejn umro je prošle nedelje u 32. godini od višestrukih povreda koje su nastale nakon što je pao s terase u Buenos Ajresu, najverovatnije pod dejstvom alkohola i narkotika.


Veliki broj poznatih ličnosti i njegovih fanova oglasio se emotivnim porukama, između ostalih i njegove kolege iz grupe One Direction Hari Stajls, Nijal Horan i Luis Tomlison i Zejn Malik.

 

Emotivna poruka bivše devojke Lijama Pejna


Jedna od onih koji su javno progovorili o tragičnoj smrti Lijama Pejna je i njegova bivša devojka Danijel Pizer, s kojom se pevač viđao od 2010. do 2012. godine. Ona je profesionalna plesačica koja je u to vreme radila na snimanju takmičenja "Iks faktor", u kom je Pejn po drugi put učestvovao 2010.

 

Danijel Pizer i Lijam Pejn
Danijel Pizer i Lijam Pejnfoto: @daniellepeazer/Instagram

Ipak, nedavno joj se pevač javio, otkrila je Danijel.


Dok shvatamo kako živeti u sveetu bez Lijama, važno je upamtiti da je, iako su ga milioni obožavali širom sveta tokom protekle decenije, on bio i nečiji sin i brat više od 30 godina, prijatelj mnogih i odnedavno ujak – napisala je ona na Instagramu. – Njegova najvažnija uloga i nešto na šta je bio najponosniji i pored svojih ogromnih uspeha jeste to što je bio otac.

Pomisao na to da sada jedno dete raste bez jednog od svojih roditelja je srceparajuća i nefer – poručila je i dodala da će šalje mnogo ljubavi njegovom sinu Beru, kog je Pejn dobio s pevačicom Šeril Kol.


Kako je dodala, nekoliko nedelja pre nego što poginuo, Pejn je stupio u kontakt s njom, zbog čega će Danijel uvek biti zahvalna. Pevač je želeo da joj kaže da mu je drago što ona uživa u skladnom braku sa suprugom Sonijem, s kojim je dobila ćerku Miju.

 

Danijel Pizer i Lijam Pejn
Danijel Pizer i Lijam Pejnfoto: @daniellepeazer/Instagram

Hvala ti što si me naučio koliko je važno postaviti granice i da uvek treba da štitim svoje srce. Zauvek ću ceniti to što sam pre nekoliko nedelja od tebe dobila poruku u kojoj si izrazio svoju sreću što sam pronašla ljubav sa Sonijem i zbog Mije – istakla je.


Ona je dodala da će vremenom podeliti još o Lijamu Pejnu, ali u ovom trenutku se ne oseća spremnom.

 

BONUS VIDEO

Opasnosti droge "krokodil"

 

makonda-tracker