netipična priča

Imao je 14 godina, a ona 24 kad je zbog njega – pocrvenela: Lijam Pejn i pevačica su svojom vezom zaprepastili svet

0

Pokojni pevač je iza sebe ostavio jedno dete, koje je dobio sa ženom za koju nije ni slutio da će jednog dana biti mama njegovog sina kada ju je prvi put sreo, kao tinejdžer sa snovima o slavi.

Šeril Kol i Lijam Pejn upoznali su se 2008, a u vezu su stupili 2016. godine
Šeril Kol i Lijam Pejn upoznali su se 2008, a u vezu su stupili 2016. godinefoto: WeirPhotos / Splash / Profimedia

Vest da je britanski pevač Lijam Pejn pronađen mrtav u 32. godini ostavila je svet u šoku.


Nekadašnji član grupe One Direction navodno je poginuo nakon pada sa trećeg strata hotela "CasaSur Palmero" u Buenos Ajresu.


Mladi pevač je iza sebe ostavio sina Bera, kog je dobio tokom veze s pevačicom i TV zvezdom Šeril Kol.

Veza Lijama Pejna sa Šeril Kol

 

Engleska lepotica, koja je prethodno bila u brakovima s fudbalerom Ešlijem Kolom i francuskim ugostiteljem Žan-Bernarom Fernandez-Versinijem, starija je 10 godina od Lijama Pejna, a upoznali su se tokom njegovog učešća u muzičkom takmičenju "Iks faktor" 2008.

 

Lijam Pejn na svojoj prvoj audiciji u šouu 'Iks faktor'
Lijam Pejn na svojoj prvoj audiciji u šouu "Iks faktor"foto: X Factor Global, YouTube Printscreen

Šeril je tada bila članica žirija, dok je Lijam imao samo 14 godina, a on se ponovo prijavio za ovaj šou 2010.

 

U međuvremenu je odlučeno da on s još nekolicinom takmičara – Harijem Stajlsom, Nijalom Horanom, Luisom Tomlisonom i Zejnom Malikom – osnuje boj bend One Direction, koji je ubrzo postao jedna od najvećih svetskih senzacija.

 

Grupa One Direction
Grupa One Directionfoto: EPA/CHRISTOPHER JUE

I dok su milioni tinejdžerki širom sveta uzdisali za Lijamom Pejnom, on je bio u dvogodišnjim vezama s plesačicom Danijel Pizer i svojom drugaricom iz detinjstva Sofijom Smit. A potom je 2016. usledila medijska bomba: otkriveno je da je on u vezi sa Šeril Kol!

Nije trebalo mnogo vremena da oni postanu glavna vest i jedan od najpraćenijih parova na svetu. Najčešće je isticana činjenica da su se upoznali u trenutku dok je pevač bio samo dečak, a ona odrasla žena. Mnogi su se sećali trenutka kada je tada 14-godišnji Lijam namignuo 24-godišnjoj Šeril dok je pevao "Fly Me to the Moon", a ona se raznežila.

 

Nakon njegovog nastupa, rekla je da je pevač talentovan, harizmatičan i "stvarno sladak".


Godinama kasnije, 2016. oni su postali par i već naredne godine dobili sina Bera, a Pejn je odlučio da ne ignoriše temu o kojoj svi pričaju.


Hajde da se osvrnemo na slona u sobi – rekao je nakon što mu je tokom intervjua za Esquire pušten snimak te audicije. – Očigledno, u toj stolici je sedela buduća majka mog sina. Ovo je sada kao epizoda u "Kako sam upoznao vašu majku", tako da mislim da je bilo dosta.


Međutim, ispostavilo se da nije bila u pitanju ljubav za ceo život. Kao i njegove ranije veze, i ova je potrajala samo dve godine, a par se razišao u julu 2018. i nastavio da zajedno brine o sinu.

 

Šeril Kol i Lijam Pejn bili su u vezi od 2016. do 2018, a zajedno su 2017. dobili sina Bera.
Šeril Kol i Lijam Pejn bili su u vezi od 2016. do 2018, a zajedno su 2017. dobili sina Bera.foto: Wyters Alban / Abaca Press / Profimedia

Kako je Šeril objasnila u intervjuu za Telegraph, ona je ta koja mora da bude stroga prema Beru, dok je, kako je rekla, "Lijam mnogo mekši".

 

Oni su nastavili da neguju prijateljski odnos posle raskida, a Lijam Pejn je u julu 2023. izjavio da je zahvalan što su bivša devojka Šeril i njihov sin bili uz njega dok se klonio javnosti tokom mnogih problema sa zavisnostima koje je imao.


Moram da se zahvalim njemu i njegovoj mami što su mi dali malo slobode da se oporavim jer sam u tom trenutku morao. Nema poente da budete tata ako nemate ništa da naučite dete i mislim da do ovog momenta nisam imao mnogo toga da mu ponudim, osim što mi je duboko stalo do njega i volim ga, što je, naravno, najvažnije – rekao je pevač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Priča telohranitelja najvećih zvezda

 

makonda-tracker