da li se sećate?

23 godine starija, a raskinula je iz uvredljivog razloga: Lijam Pejn imao je vezu s jednom od najpopularnijih žena sveta

0

Smrt Lijama Pejna iznenadila je i šokirala svet, a poznato je da je on voleo slavne i dosta starije žene.

Lijam Pejn poginuo je u Argentini, a imao je svega 31 godinu
Lijam Pejn poginuo je u Argentini, a imao je svega 31 godinufoto: EPA-EFE/Vitor de los Reyes

Slavni pevač i nekadašnji član grupe One direction Lijam Pejn tragično je nastradao u argentinskoj prestonici, a imao je svega 31 godinu. 

 

On je stradao nakon pada s terase trećeg sprata hotela "CasaSur Palmero" u Buenos Ajresu, a trenutno je u toku istraga.

 

Pojavili su se navodi da je osoblje hotela pozvalo za pomoć pre Pejnovog pada, rekavši, navodno, da je njihov gost pod dejstvom različitih supstanci, a društvenim mrežama šire se navodne fotografije uništene hotelske sobe u kojoj je obitavao pevač.

 

Pejn je iza sebe ostavio sina Bera, kog je dobio sa bivšom partnerkom, pevačicom Šeril Kol, a bio je i u ozbiljnoj vezi sa Majom Henri, koja je trebalo da bude krunisana i brakom, ali se nije završila lepo.

 

Lijam Pejn je, pored Šeril Kol i Maje Henri, imao još jednu ljubavnu vezu koja je svojevremeno punila novinske stupce, a reč je o ženi starijoj 23 godine od njega i svima dobro poznatoj.

 

U pitanju je bila Naomi Kembel, slavni model, koja nije imala mnogo mlađe momke u svom životu, ali zbog lepog Lijama je tada napravila izuzetak, a uživali su nekoliko meseci u strastvenoj vezi.

 

Naomi Kembel 4 meseca bila je u strastvenoj vezi sa Lijamom Pejnom
Naomi Kembel 4 meseca bila je u strastvenoj vezi sa Lijamom Pejnomfoto: Steve Vas / imago stock&people / Profimedia

Par je zajedno dočekao i Novu godinu u dalekoj Gani, a više puta su bili viđeni zajedno u Londonu.

 

Lijam je izgubio glavu za Naomi i ne može verovati da je izabrala upravo njega. Često se viđaju, intimni odnosi su im neverovatni, a Lijam o njoj misli da je prekrasna. Smatra se velikim srećnikom, jer hemija među njima je fantastična — otkrio je izvor blizak pevaču pre par godina.

 

Lijam Pejn bio je lud za Naomi Kembel
Lijam Pejn bio je lud za Naomi Kembelfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ipak, nedugo potom su raskinuli.

 

Odlično su se slagali, ali nije im bilo suđeno. Sigurno će ostati prijatelji — kazao je tada izvor blizak paru.

 

Kako se navodilo, Naomi je nakon četiri meseca ostavila Lijama Pejna jer joj je postao dosadan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

 

makonda-tracker