njegovi poslednji sati

Ispričao je nešto potpuno bizarno: Gošća hotela otkrila detalje uznemirujućeg razgovora s Lijamom Pejnom tik pred smrt

0

Izvesna Rebeka svedočila je poslednjim satima života Lijama Pejna i čak i razgovarala s njim na uznemirujuć način.

Smrt Lijama Pejna potresla je njegove mnogobrojne fanove širom sveta
Smrt Lijama Pejna potresla je njegove mnogobrojne fanove širom svetafoto: Lucy North / PA Images / Profimedia

Pevač Lijam Pejn poginuo je na strahovit način, nakon što je pao s trećeg sprata hotela CasaSur Palermo u Buenos Ajresu, prestonici Argentine.

 

Pre njegove smrti, jedna žena bila je, ne sluteći to, među poslednjim svedocima kraja Pejnovog života, a ona je otkrila do detalja kako se on ponašao pre nego što je pao.

 

Žena po imenu Rebeka odsela je u hotelu CasaSur Palermo zbog venčanja prijatelja, kada je srela Lijama Pejna u lobiju, kako je ispričala za Dejli Mejl.

 

Došla sam u hotel, a on je čekao lift i bilo je jasno da je hteo da ga neko prepozna. Bilo je nešto očajno u vezi s njim — rekla je Rebeka, koja nije želela da otkrije svoje prezime.

 

 

Ona je otkrila i da je osoblje hotela bilo "na ivici" jer se još nije odjavio iz hotela iako je bilo pola 5 po podne. Rebeja je prepoznala pevala, ali nije reagovala na njega.

 

Kada je lift došao, rekao je niotkuda: "Da, ja sam Lijam!" Onda je rekao: "Hajde, uđite sa mnom u lift, ja volim da se mazim" — tvrdi ona.

 

Rebeka je rekla da je htela da sačeka sledeći lift, ali njeni prijatelji ušli su s Pejnom u lift i ćaskali s njim.

 

Rebeka je pričala kako je Pejn delovao kao da 'očajnički traži pažnju'
Rebeka je pričala kako je Pejn delovao kao da "očajnički traži pažnju"foto: EPA-EFE/Vitor de los Reyes

Ona priča da je potom "zgrabio ženu za koju veruje da je bila s njim i krenuo lažno da je davi".

 

Samo lagano, ali drugi su mislili da je to uznemirujuće — rekla je ona.

 

Posle 10 minuta se vratila u lobi, a videla je i da se Pejn vratio po svoj laptop. Ona ističe da je sve odavalo utisak da je sve radio da privuče pažnju.

 

Otvorio je mejlove i video neki koji ga je uzrujao. Odjednom je uzeo kompjuter, opsovao i bacio ga na zemlju — rekla je ona i tvrdila da su prisutni bili šokirani ovim izlivom.

 

Ovo je hotel na nivou i ponašanje uopšte nije bilo na mestu, jer su svi samo odmarali — kaže ona, a kasnije mu je prišla da vidi treba li mu pomoć.

 

Pejn je pričao, niotkuda, kako se tako ponaša jer je bio u boj bendu
Pejn je pričao, niotkuda, kako se tako ponaša jer je bio u boj bendufoto: Marianna Massey / Zuma Press / Profimedia

Prišla sam mu i pitala da li je okej, ali samo je promrmljao.Onda je rekao: "Ja sam bio u boj bendu, zato sam ovakav" — tvrdi ona.

 

Ona nije mogla da veruje šta joj je rekao, pa tvrdi da je još psovao, uzeo laptop i vratio se u lift. Kasnije joj je jedan Britanac iz Pejnove pratnje prišao i izvinio se zbog njegovog ponašanja i rekao da je nekada takav pod uticajem marihuane.

 

Pitam se šta su ti ljudi radili da mu pomognu, ali možda su probali i nisu uspeli. Osoblje hotela je ludelo i nervozno ga gledalo.Videla sam da je jedan od njih na telefonu s obezbeđenjem ili policijom, kako mi se činilo — ispričala je Rebeka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SMRT TINEJDŽERA ZBOG KONZUMACIJE NARKOTIKA! Pekić za Kurir: Izveštaj MUP-a o broju zaplenjenih droga je zastrašujuć!+

 

makonda-tracker