(baš) iznenadila

"Kako jedna vojvotkinja može ovo da dozvoli sebi?" Bizaran trač iza ove fotografije Megan Markl zapravo ima smisla

0

Megan Markl verovatno dobija mnogo pozivnica za važne događaje, ali navodno je nije imala za onaj na kojem smo je videli tokom vikenda... i nije ni puštena unutra.

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na gala večeri Dečije bolnice u Los Anđelesu
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na gala večeri Dečije bolnice u Los Anđelesufoto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u subotu uveče iznenadila je javnsot nenajavljenim pojavljivanjem na gala večeri koju je organizovala Dečija bolnica u Los Anđelesu, a sudeći po komentarima – ni organizatori je nisu očekivali.


Supruga princa Harija sama je stigla na događaj, pozirala u svojoj staroj Carolina Herrera haljini, koju je prethodno nosila 2021, ali je nema ni na jednoj od fotografija sa same večere.


Kako piše People, vojvotkinja se smeškala, fotografisala, dala izjavu za medije i popričala s medicinskim sestrama koje rade u ovoj ustanovi, a potom ju je neki "član osoblja ispratio do zadnjih vrata", "iako je ćaskala sa svima usput".

Ovaj portal dodaje da je Megan Markl iznenadila svojom posetom kako bi podržala važan skup, kao i da ona "nije bila očekivana, ali je bila glamurozna". Još uvek nema zvanične potvrde da li je vojvotkinja od Saseksa imala pozivnicu, ali je poznato da Fondacija "Archewell", koju su osnovali princ Hari i ona, ne sarađuje s losanđeleskom Dečijom bolnicom.

1 / 6 Foto: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok je još bila na crvenom tepihu, ona je pozirala držeći se za ruke s Keli Meki Zajfen, osnivačicom neprofitne organizacije "Savez mama", koja je na Instagramu podelila mnogo fotografija s gala večeri, na kojima Megan Markl nema.

 

Keli Meki Zajfen i Megan Markl na crvenom tepihu
Keli Meki Zajfen i Megan Markl na crvenom tepihufoto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Društvenim mrežama se šire komentari da članak koji je People objavio sugeriše da je Megan Markl došla samo da bi se fotografisala. "Stara haljina, šminka i frizura na brzinu... ona je stvarno došla neplanirano", "Pogledajte kako se Keli sklanja dok je ona steže za ruku, žena razmišlja kako da je se oslobodi", "Kako je nije sramota?", "Uhvatila je Keli jer se nada da će ući s njom", "Zar da jedna vojvotkinja dozvoli sebi da ide tamo gde je ne žele?"... neke su od reakcija.

 

Ipak, Keli je na Instagramu objavila jednu od fotografija sa crvenog tepiha s Megan, koju je nazvala jednom od svojih najbližih prijateljica i zahvalila joj se na podršci.

 

 

Megan Markl, inače, nema često običaj da nosi odeću u kojoj se već pojavljivala ranije, pa je i to jedan od argumenata onih koji su uvereni da ona nije bila pozvana na galu.

 

Na događaju je bila i Lizi Kandi, britanska TV ličnost koja je upoznala Megan Markl s princem Harijem i koja je kasnije pričala da ju je vojvotkinja potom isključila iz svog života, ali nije poznato jesu li se bivše prijateljice uopšte pozdravile.


BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker