modni spektakl

Nova osvetnička haljina? Megan Markl zablistala je u smeloj kreaciji koja oduzima dah, a princa Harija – ni na vidiku!

0

Nakon što je u Englesku otputovao bez nje, mnogi su se zapitali u kakvom su odnosu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Megan se pojavila bez Harija
Megan se pojavila bez Harijafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkako se udala za princa Harija stil odevanja Megan Markl (43) glavna je tema, mada je još od samih početaka svoje glumačke karijere vojvotkinja od Saseksa demonstrirala svoj istančani stil i osećaj za modu.

 

Uz sitnih par odstupanja, dok je obavljala kraljevske dužnosti trudila se da poštuje tada nametnuti kodeks oblačenja.

 

Da je život u palati za nju davna prošlost, sada demonstrira upravo kroz svoje smele modne odabire, a najnovije izdanje u kom se pojavila ostavlja bez daha.

 

Megan Markl ponovo je privukla pažnju jednim takvim hrabrim izborom, pojavivši se na humanitarnom događaju u jarkocrvenoj haljini koja savršeno ističe njenu ženstvenost i eleganciju.

 

Iako je na ovom događaju blistala sama, bez princa Harija, svi pogledi bili su uprti u njen upečatljiv stajling. Haljina pripijena uz telo, izrađena od luksuznog materijala, ženstvenog kroja i sa dubokim dekolteom, naglašava njenu figuru i odaje utisak snažne, samopouzdane žene.

 

Kreacija brenda Karolina Herera koju krase poprilično dubok dekolte i diskretan šlic na nozi savršeno se uklopila sa istobojnim sandalama na potpeticu.

 

Ceo look Marklova je odlučila da zapečati minimalističkim mejkapom i kosom uvijenom u neformalne talase, što je istaklo njenu prirodnu lepotu.

 

1 / 5 Foto: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ono što dodatno privlači pažnju jeste da ovo nije prvi put da Megan bira ovu haljinu.

 

Prvi put ju je ponela 2021. godine povodom obeležavanja Dana veterana, takođe pokazujući svoj prefinjeni ukus za modu i veštinu da svoj stil prilagodi svečanim prilikama.

 

Tada ju je ponela na nešto drugačiji način; haljina je imala dodatak u vidu dramatičnog šlepa zahvaljujući kom je delovala poput moderne Diznijeve princeze, a ukombinovala ju je sa plišanim bordo salonkama i visokom zalizanom punđom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker