šta je tačno?

"Maršira kao diktator u štiklama", "dovodi muškarce do suza..." Istina o Megan Markl i pogrdnom nadimku koji se proširio

0

Megan Markl na meti je novih komentara od strane njenih zaposlenih, koji su ispričali i dobre i loše stvari o njoj.

Za Megan Markl nemaju svi reči hvale, ali neki njeni zaposleni demantuju ružne stvari koje su izrečene
Za Megan Markl nemaju svi reči hvale, ali neki njeni zaposleni demantuju ružne stvari koje su izrečenefoto: EPA / ROBERT PERRY

Navodi o Megan Markl koji su se pojavili od strane njenih bivših zaposlenih, a vezani su za njen "težak" stav demantovano su od strane insajdera bliskim fondaciji Archwell, koji su ih nazvali "lažnim" i "totalno besmislenim":

 

Jedan od američkih medija objavio je članak o tome kako je njeno osoblje "prestravljeno njome" i kako ona ima "omalovažavajuć stav" prema njima.

 

Tu se navodilo i kako Megan "maršira okolo kao diktator u visokim štiklima i naređuje", dok je jedan izvor dodao da je "video kako odrasle muškarce dovodi do suza".

 

Ipak, insajder blizak njenoj i Harijevog fondaciji demantuje te tvrdnje, njene navodne tantrume i "besne mejlove u 5 ujutru", koji su, navodno, doveli do nadimka Vojvotkinja Teška, za koji se sad tvrdi da nikad nije upotrebljen.

 

Vojvoda i vojvotkinja rade iz Montesita, a mi radimo iz Holivuda. Verovatno se misli da smo u istoj kancelariji, ali nama okolnosti to ne dozvoljavali, Kako bi ona mogla da maršina i naređuje... to nema smisla, to niko iz Arčvela ne bi mogao da kaže — navodi se.

 

Ja nikad nisam dobio mejl od njih u 5 ujutru, a i da jesam, ne bih se osećao obaveznim da odgovorim van svog radnog vremena. Sve to nema mnogo smisla — navodi se, između ostalog. 

 

Osim toga, dodali su i da su svi mnogo zabrinuti zbog toga, jer je tajming članka gađao Harijev rođendan.

 

Megan i Hari rade iz svog doma u Montesitu, pa zato izvori bliski paru demantuju da ona može da maltretira ljude u kancelariji
Megan i Hari rade iz svog doma u Montesitu, pa zato izvori bliski paru demantuju da ona može da maltretira ljude u kancelarijifoto: CBS / Planet / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

 

makonda-tracker