devojčica je kao medenjak

Aleksa sa suprugom i ćerkicom blista na crvenom tepihu: Balaševići oduševili Beograd na premijeri filma "Megdan"

0

Na premijeri filma "Megdan" okupili su se brojni poznati, ali ćerkica Alekse Balaševića je bila zvezda večeri 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Film "Megdan" premijerno je prikazan večeras u Beogradu, a među brojnim okupljenim ličnostima veliku pažnju privukao je sin našeg čuvenog muzičara Đorđa Balaševića, producent Aleksa Balašević koji se pojavio sa suprugom Nikolinom i ćerkicom Verom.

 

Savršeno modno usklađen ovaj par je oduševio sve prisutne koji su došli kao bi pogledali ovaj film, koji je sam Balašević nazvao sportskom dramom, sa elementima komedije.

 

Aleksa i Nikolina su u brak uplovili u junu 2022. godine. Malena Vera je oduševila sve okupljene, ali iz maminog zagrljaja se nije odvajala.

Za ovaj važan događaj i Nikolina i Aleksa su odabrali elegantne crne toalete. Kao i na Sarajevo filmskom festivalu i ovog puta zvezda večeri je bila mala Vera.

 

Devojčica je izgledala poput malene princeze u preslatkoj beloj haljinici. I dok je mama držala devojčicu u naručju, Aleksa ih je sve vreme grlio.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Da podsetimo, par se venčao prošlog leta u intimnoj atmosferi, a zanimljivo je da je njihov brak u beogradskom Hramu Svetog Save krunisao patrijarh srpski Porfirije.

 

Mladi Balašević je tom prilikom nosio hadžijsku odoru s izvezenom ribom, najranijim simbolom hrišćanstva, a njegovo odelo blagosiljano je u Izraelu 2021. godine. Upravo je u Jerusalimu, posle šest meseci čekanja dozvole, Aleksa zaprosio svoju današnju suprugu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Jovana Balašević o fimu Megdan

 

makonda-tracker