pogledajte

"Vidimo se uskoro, stiže ti nova najmlađa hadžija u posetu": Aleksa Balašević otkrio gde će krstiti ćerku Veru

0

Aleksa Balašević je nedavno postao otac, a on i njegova supruga Nikolina su ćerki dali simbolično ime Vera.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Sin proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, jako je odan pravoslavlju, a u prilog tome ide i činjenica da je svoju Nikolinu zaprosio u Jerusalimu, čekajući šest meseci dozvolu za to, a oni su sada rešili da krste ćerku.

 

Mala Vera je rođena pre dva meseca, a roditelji su je odveli u Izrael kako bi tamo obavili obred krštenja. Aleksa je objavio na Instagramu niz fotografija sa veridbe i putovanja kroz Jerusalim, a u opisu je naglasio i planove za krštenje ćerkice.

- Zaručenje ❤ 27.10.2019 ❤ "Brojao sam ljude s' krsta, pravila i izuzetke, posvud promašena vrsta samo retki nađu retke"... ☦ Na današnji dan na Svetu Petku pre 3 godine nakon hodočašća u Svetoj Zemlji imali smo neopisivu čast i privilegiju da nas u Nazaretu zaruči Njegova Svetost Episkop Jerusalimski od Haife Romanos Raduan. Skoro pola godine čekajući blagoslov, ostvarilo nam se... Putovanje koje zauvek traje. Sveta Zemljo, vidimo se uskoro, stiže ti nova najmladja hadžija u posetu. Mir u svetu, ljubav za sve DOBRE ljude ove planete - napisao je Aleksa.

Inače, nedavno je Aleksa raznežio javnost fotografijom majke i ćerke dok spavaju, a vrlo često u svojim opisima objava koristi stihove iz neprevaziđenih Đoletovih hitova.

 

 

makonda-tracker