30. sarajevo film festival

Nežno, roze & tako glamurozno! Nina Seničar u javnosti prvi put posle porođaja u izdanju kom bi zavidela i Margo Robi

0

Na Sarajevo Film festivalu pojavila se, prvi put posle porođaja, prelepa Nina Seničar u izdanju vrednom Holivuda.

Nina Seničar u društvu Vojina Ćetkovića na Sarajevo Film Festivalu
Nina Seničar u društvu Vojina Ćetkovića na Sarajevo Film Festivalufoto: Nemanja Nikolić

Nakon svetske premijere na filmskom festivalu u Napulju, gde je dobio dve nagrade, film “Megdan: Između vode i vatre” ima premijeru u okviru Open Air programa na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu.

 

Ovaj film je prvenac Alekse Balaševića, producenta kog smo upoznali kao sina Olivere i Đorđa Balaševića, koji je odlučio da film bude prikazan publici na rođendan njegove ćerke Vere, i to baš u gradu koji je njen čuveni otac obožavao.

 

Na premijeri filma pojavili su se Vojin Ćetković, Maja Berović sa suprugom Alenom Dragosavom, Aleksina supruga Nikolina i njihova ćerka Vera, kao i glumica Nina Seničar, koja glumi u filmu i pojavila se po prvi put nakon porođaja.

 

 

Podsetimo, Nina je nedavno rodila drugo dete, sina Nou Elisa, a ima i ćerkicu Noru s glumcem Džejom Elisom.

 

Sarajevski crveni tepih bio je mesto na kom smo mogli da vidimo Ninu u punom sjaju, a birala je fantastično elegantan stajling, koji bi se zbog boje i kroja dopao i Barbi Margo Robi.

 

Aleksa Balašević i Nina Seničar sa Majom Berović
Aleksa Balašević i Nina Seničar sa Majom Berovićfoto: Nemanja Nikolić

Nina je birala divnu pastelnoroze haljinu, koja je u potpunosti plisirana; ovaj model nabira se s prednje strane, a drapirane haljine inače su savršen izbor za žene koje žele da prikriju stomak ili viškove u tom predelu. Ipak, ovaj model istakao je Nininu figuru, učinio da izgleda nežno i romantično, a haljinu potpisuje Nina Riči.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Modele Nine Riči odlikuju simboli, uključujući golubice, jabuke, cveće, jednostavnost i čistota, uz kreativnost, a Ninina haljina bila je bez ikakvog motiva i viškova detalja: čista elegancija.

 

 

Bonus video

Nina Seničar američiki Božić proslavila na "srpski način"

makonda-tracker