tako je to na dvoru

Njihovi vršnjaci ne mogu da zamisle život bez toga: Deca Kejt Midlton i princa Vilijama nisu oduševljena ovim pravilom

0

Princ i princeza od Velsa ne kriju da u njihovom domu nije dobrodošlo sve što je popularno, a njihova deca se navodno teško nose s tim.

Princ Vilijam i Kejt Midlton s princem Džordžom, princem Luijem i princezom Šarlot na Pozdravu bojama 2024.
Princ Vilijam i Kejt Midlton s princem Džordžom, princem Luijem i princezom Šarlot na Pozdravu bojama 2024.foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, ponosni su roditelji troje dece – princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luija, a poznati su po svojim izuzetnim roditeljskim veštinama.


Mnogi portali bavili su se suptilnim načinima na koje oni disciplinuju svoje mališane, kao i o tome kako je moguće da se deca u kraljevskoj porodici uvek ponašaju prikladno na javnim događajima.


Međutim, ako pitate Džordža, Šarlot i Luija, oni navodno nisu oduševljeni pristupom njihove mame i tate.

Kako piše GoodtoKnow, mališanima smeta to što im roditelji ograničavaju upotrebu elektronskih uređaja.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Nijednom od njih dvoje se ne dopada ideja da ispred dece stave ajped – rekao je jednom prilikom neimenovani izvor za US Weekly, a tada se pisalo i da je Džordžu; Šarlot i Luiju zabranjeno da ga koriste.


Kao dvoje ljudi koji su odrasli bez gedžeta za zabavu, čvrsto veruju u igračke, igru napolju i podsticanje aktivne mašte – dodala je osoba bliska porodica.

 

Princ Džordž, princ Vilijam princeza Šarlot i princeza Ketrin
Princ Džordž, princ Vilijam princeza Šarlot i princeza Ketrinfoto: EPA-EFE / ANDY RAIN

I sami Kejt Midlton i princ Vilijam ranije su pričali o tome da se neumorno trude da "regulišu" vreme koje njihova deca provode ispred ekrana i da budu oprezna prilikom upotrebe.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker