šta je istina?

"Kejt nikad nije imala rak": Pojavile se šokantne tvrdnje o princezi od Velsa, a par navodno laže iz ovog razloga

0

Nakon što je Kejt Midlton saopštila da je završila hemioterapiju, na Iksu su zapažene argumentovane tvrdnje da ona zapravo nije ni imala karcinom. Navodno kraljevski par insistira na ovoj priči da bi skrenuo pažnju s jednog problema....

Kejt Midlton na Vimbldonu
Kejt Midlton na Vimbldonufoto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, saopštila je pre nekoliko dana da je njena "preventivna hemioterapija" konačno završena, nakon paklenih devet meseci kroz koje je prošla njena porodica.


Na zvaničnim profilima princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama podeljena je kompilacija snimaka koja prati emotivnu ispovest buduće kraljice Britanije o njenoj borbi za život i zdravlje, a Kejt je istakla da "s olakšanjem može da kaže da je njena hemioterapija završena".


Proteklih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da plovimo olujnim vodama i nepoznatim putem – objasnila je Kejt Midlton.

 


Međutim, nakon što se prašina na društvenim mrežama slegla i prošli su komentari o harmoničnom životu porodice, pojavile su se tvrdnje da supruga princa Vilijama – nikad nije ni bila bolesna!

 

Zašto se priča da Kejt MIdlton nije imala rak?


Ljudi koji su imali rak i prošli kroz hemioterapiju nikada ne bi objavili ovakav video. Takođe, nikada nisam videla nijedan dokaz. Treba li da verujem notornim lažovima? – napisala je jedna popularna korisnica društvene mreže Iks, misleći na britansku kraljevsku porodicu. – Kenstingstonska palata nije relevantan izvor kom treba verovati. Nijedna fotografija automobila u kom Kejt ulazi u bolnicu ili je napušta. Kako se zovu lekari koji su je lečili?

Autorka ove objave takođe se pita u kojoj bolnici se Kejt Midlton lečila, kao i zašto nikada nije posetila pacijente koji se takođe bore s karcinomom, ali je uspela da stigne na finale Vimbldona.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

I ranije su se pojavljivale glasine da supruga princa Vilijama zapravo nema kancer i nije prošla kroz hemioterapiju, zbog toga što joj je kosa izgledala vrlo bujno i negovano u dvema prilikama u kojima se pojavila u javnosti ove godine. I ne samo to već ona deluje vrlo osveženo, opušteno, čak i kao da se podmladila.


Štaviše, mnogi kažu da princ izgleda kao da je prošao kroz lečenje, a ne njegova supruga.

Zašto bi Kejt Midlton lagala da ima rak?

 

Gubitak kilograma. Tamni kolutovi ispod očiju. Pečati u bradi. Šta mislite, šta se dešava s Vilijamom? – jedan je od zapaženih komentara na nekadašnjem Tviteru.


Ričard Eden, poznati komentator prilika u kraljevskoj porodici, obično je među onima koji veruju u svaku reč njenih članova, ali čak je i on sad izrazio sumnju da nešto stoji iza snimka o ozdravljenju koji je podelila Kejt Midlton, dok neke njegove kolege tvrde da par pokušava da "zamaže oči" javnosti jer im je "brak pred pucanjem".

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker