šokirana

"Treba ga uhapsiti!" Šakira napustila binu zbog skandaloznog ponašanja nekoga u publici

0

Popularna pevačica uživa u svom novom domu, gde je rešila da snimi novi spot, a tokom snimanja se dogodilo nešto zbog čega se Šakira osetila tako da je morala da siđe sa scene.

Šakira na Met gali 2024.
Šakira na Met gali 2024.foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kolumbijska muzička senzacija Šakira nastavlja neumorno da radi nakon preseljenja u Majami, gde živi sa svojim sinovima Milanom i Sašom nakon rastanka od njihovog oca Đerara Pikea.


Pevačica je u Americi pronašla dom za kojim je čeznula u uživa u čarima Majamija, gde je odlučila da snimi spot za svoju novu pesmu "Soltera", koju je snimila s brazilskom zvezdom Anitom.


Međutim, tokom snimanja je slavna Kolumbijka doživela ugrožavanje njene privatnosti i osećaja bezbednosti: neko u publici je neprestano pokušavao da je fotografiše i snima ispod haljine, iako je skrenula pažnju da joj to smeta, pišu očevici na društvenim mrežama.

Zbog toga je Šakira bila prinuđena da napusti scenu, vidi se na snimku koji kruži Iksom, tj. nekadašnjim Tviterom.


"Šakira ne može da uživa u sopstvenoj pesmi i plesu", "To nisu ljudi nego muškarci", "Ko god da je to radio, trebalo bi ga uhapsiti zbog seksualnog uznemiravanja", "Zato ja biram medveda!", "Osećam se anksiozno posle gledanja ovoga, mogu misliti kako se ona oseća"... neki su od komentara.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, u Šakirinom i Anitinom društvu bile su i meksička pevačica i glumica Dana Paola, kanadska manekenka Vini Harlou i venecuelanska influenserka i glumica Lele Pons, za koje se veruje da će se pojaviti u spotu, što još uvek nije potvrđeno.

 

1 / 5 Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Zašto je Šakira postavila lutku u obliku veštice na terasu?

 

makonda-tracker