nadamo se da sedite!

Poručuju joj – "ZAMENILA SI TVINGO FERARIJEM!" Šakira se topi u zagrljaju 15 godina mlađeg glumca

1

Pevačica nije otkrivala je li joj neki muškarac privukao posebnu pažnju nakon raskida sa Đerarom Pikeom, ali ovaj ju je bez sumnje fascinirao

Šakira najavljuje novi album u velikom stilu
Šakira najavljuje novi album u velikom stilufoto: EPA / CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Kolumbijska pevačica Šakira (47) neumorno radi i ide iz projekta u projekat, pokušavajući da nadoknadi sve godine u kojima je stavila svoju karijeru na pauzu jer je bila posvećena porodičnom životu.


Muzička senzacija objaviće svoj novi album sutra, 22. marta, a nazvala ga je Las Mujeres Ya No Lloran, odnosno "Žene više ne plaču".


Album će otvoriti pesma "Punteria", na kojoj je Šakira sarađivala s reperkom Kardi Bi, a u spotu joj, sudeći po njenoj najavi, društvo pravi poznati britanski glumac Lisjen Leon Laviskont, zvezda serije "Emili u Parizu". Upravo on razlog je što danas svi pričaju o vatrenoj Kolumbijki.

Pevačica je podelila na društvenoj mreži Instagram fotografije na kojima su Laviskont i ona zagrljeni, a on na sebi ima tek kratak šorts.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Šakira je otkrila da su one nastale na snimanju spota za pesmu "Punteria", a kako je na jednoj od fotografija zgodni Britanac ljubi u obraz dok je mazi povratu, to je razbuktalno maštu njenim fanovima.


"Ovo je spektakularno, on je spektakularan", "Gde si našla ovog čoveka?", "Nadam se da Pike čupa kosu tamo negde"... neke su od reakcija, a često se može pročitati i – "Zamenila si tvingo ferarijem".

 

Šakira nije imala dečka od raskida s Pikeom, koliko je poznato javnosti, iako je povezivana s mnogima
Šakira nije imala dečka od raskida s Pikeom, koliko je poznato javnosti, iako je povezivana s mnogimafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Šakirini obožavaoci aludiraju na stih njene "osvetničke pesme" BZRP Music Sessions, Vol. 53, u kojoj je opevala raskid s fudbalerom Đerarom Pikeom, koji ju je prevario s njenom mlađom kopijom Klarom Čijom Marti. U jednom delu pesme ona je poručila da je Pike "zamenio ferari tvingom", a očigledno je ovaj stih ostavio utisak na njenu publiku.


Ko je zgodni momak u Šakirinom spotu?


Lisjen Leon Laviskont (31), mlađi je od Šakire nešto više od 15 godina, a iako je najpoznatiji kao glumac, on iza sebe ima ozbiljan manekenski staž. Već s 10 godina pojavio se u kampanji kuće Marks & Spencer.

 

 

Uz to se okušao i u muzici, kada je 2012. snimio singl Dance With You s reperom MANN-om.


Zabeležio je niz epizodnih uloga u brojnim serijama, a na filmu je debitovao 2014, kada je igrao u "Jedne noći u Istanbulu". Postepeno je gradio karijeru, a proteklih godina privlači pažnju zbog uloge u čuvenom hitu "Emili u Parizu", u kom igra Alfija.

 

 

On je do sad povezivan s nizom poznatih devojaka, među kojima su Keli Ozborn, Kiki Palmer, Bruk Vinsent, Li En Pinok, Džesi Nelson...

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Pike u sukobu sa iznerviranim Šakirinim fanovima 

 

makonda-tracker