konačno srečna

Pevačica uživa u LJUBAVI, njeni prijatelji BRINU: Šakira konačno ima NOVOG DEČKA i mnogi kažu - bolji je frajer od Pikea

0

Pop superzvezda nije zvanično izlazila ni sa kim otkako se rastala sa Đerarom Pikeom.

ŠAKIRA IMA NOVOG DEČKA
ŠAKIRA IMA NOVOG DEČKAfoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Kolimbijska pevačica Šakira dugo je patila za svojim bivšim partnerom, fudbalerom, Pikeom Đerarom, s kojim ima dva sina, Milana i Sašu. Oni su se rastali nakon što se saznalo da je on vara sa mlađom devojkom, Klarom Čijom Marti.

 

Halabuka oko njihovog razlaza je dugo trajala i iz dana u dan bila medijiski propraćena. Šakira mu je iz dana u dan priređivala razne zavrzlame, ali na kraju je ipak odlučila da sredi svoj život i preseli se u Ameriku sa decom.

 

Tamo je započela novi život, a u medijma se moglo pročitati i da je spremna da se ponovo zaljubi. I to se čini se i dogodilo.

 

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da Šakira ima novog dečka, tvrdi Marca. U pitanju je britanski glumac Lusijen Laviskount. Njih dvoje su se upoznali dok su snimali muzički spot za Šakirinu novu pesmu sa Cardi B, 'Punteria'.


Ko je Lusijen Laviskount?


Laviskount igra važnu ulogu u videu, a njih dvoje su uspostavili vezu nakon što su proveli dosta vremena zajedno tokom snimanja spota.

 

Britanski glumac je prvenstveno poznat po svom radu na Emili u Parizu kao Alfi. Od tada je učestvovao u nekoliko filmova i emisija.

Insajder je za Dejli mejl otkirio da "Šakira očajnički želi da se zaljubi".

 

Mnogi misle da bi upravo Laviskont mogao da bude taj, ali su prijatelji popularne pevačice zabrinuti, jer veruju da bi on mogao da je iskoristi kako bi stekao više slave i probio se još bolje u glumačkom svetu. 

 

Svi se nadaju da je u pitanju prava ljubav, jer najmanje što joj treba jeste još jedan ljubavni brodolom nakon svega kroz šta je prošla sa Pikeom Đerarom. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Holivud izgubio omiljenu bucku 

 

makonda-tracker