ništa jače o porodice

Mnogi smatraju da je ovo "maslinova grančica pomirenja": Kralj Čarls i princ Vilijam poslali važnu poruku princu Hariju

1

Uprkos teškoj situaciji porodica je iskazala poštovanje i poslala lepu čestitku 

VILIJAM I ČARLS UPUTILI VAŽNU PORUKU HARIJU
VILIJAM I ČARLS UPUTILI VAŽNU PORUKU HARIJUfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Princ Vilijam i kralj Čarls  poželeli su princu Hariju srećan 40. rođendan i porukom na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama pokazali da je on uprkos razdoru koji vlada među njima i dalje član njihove porodice.


Rođendanska čestitika koja je osvanula na Instagramu i mreži X a koja je upućena vojvodi od Saseksa obišla je svet. 


Hari je napunio 40 godina u nedelju, 15. septembra, a ovo je prvi put od 2021. godine da su na zvaničnim kanalima komunikacije članovi kraljevske porodice čestitali princu rođendan.

- Želimo vojvodi od Saseksa veoma srećan 40. rođendan! - stajalo je u naslovu posta, pored fotografije na kojoj se vojvoda smeje.

 

U međuvremenu, princ i princeza od Velsa podelili su objavu kraljevske porodice na svom Instagram Stories nalogu i na Ks (bivši Tviter), dodajući svoju slavljeničku poruku.

 

- Želimo srećan 40. rođendan vojvodi od Saseksa - stajao je natpis iznad fotografije.

Hari će obeležiti svoj 40. rođendan u nedelju, 15. septembra, privatnom proslavom u Montesitu, okružen porodicom i prijateljima. Zatim se očekuje da će nastaviti proslavu i u inostranstvu sa bliskim prijateljima.

 

Imajući u vidu stalni razdor između Harija i njegovog brata, kao i njegov napeti odnos sa njihovim ocem, mnogi vide ove prve rođendanske poruke posle nekoliko godina kao potencijalnu maslinovu grančicu kralja Čarlsa i princa Vilijama.

 

U julu, izvori su rekli Peoplu da Harijevi pozivi i pisma kralju Čarlsu ostaju bez odgovora, a njegovi pokušaji da se poveže sa princom Vilijamom - putem poziva i poruka - su na sličan način ignorisani.

Međutim, iako je kraljevski insajder primetio da je razdor sa princom Vilijamom „veoma loš“, oni su dodali da nije „nepopravljiv“.

 

Braća su poslednji put viđeni zajedno sa svojim suprugama, Kejt Midlton i Megan Markl, nakon smrti kraljice Elizabete u septembru 2022. godine, kada su sreli ožalošćeni ispred zamka Vindzor.

 

Na krunisanju kralja Čarlsa u maju 2023, Hari je ostao po strani i sedeo je dva reda iza Vilijama i njegove porodice. U to vreme, Megan je ostala u SAD za rođendan njihovog najstarijeg deteta princa Arčija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Čarls će morati još godinama da vlada

 

makonda-tracker