lepe vesti za sasekse

Nakon 6 godina ponovo će slaviti Božić u Britaniji? Princ Hari i Megan Markl dobili pozivnicu koja se ne odbija

0

Saseksi nisu slavili Božić u Sandringemu od 2018
 

foto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN
foto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

Brat princeze Dajane Čarls Spenser navodno je uputio božićnu pozivnicu svom nećaku, princu Hariju, Megan Markl i njihovoj deci, princu Arčiju i princezi Lilibet.

 

- Čarls Spenser je pozvao Harija, Megan i decu u Altorp ovog Božića - rekao je izvor za Ekspres. - Prerano je reći da li će ga prihvatiti, ali ponuda postoji ako to žele.

 

- Još uvek nije upućen poziv iz Sandringema, ali to ne znači da ga neće biti - dodao je izvor. - Bilo bi malo verovatno da je poziv upućen i mislim da ga Megan i Hari ionako ne bi prihvatili.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su se preselili u Sjedinjene Države 2020. godine, nisu slavili Božić sa britanskom kraljevskom porodicom u Sandringemu od 2018. godine.

 

Hari se nedavno vratio u Veliku Britaniju na komemoraciju lorda Roberta Felouza. Navodno je prisustvovao i princ Vilijam, ali se priča da su se braća držala na distanci.

 

Prema pisanju Peopla, vojvoda od Saseksa je tokom svog putovanja boravio sa svojim ujakom po majci Čarlsom u kući Altorp, koja je bila dom iz detinjstva princeze Dajane. Megan i Hari su prošle godine zvanično napustili svoju rezidenciju u Velikoj Britaniji, Frogmor kolibu.

 

HARIJA JE BRAT PRINCEZE DAJANE POZAVO DA BUDE DOĐE U BRITANIJU ZA PRAZNIKE
HARIJA JE BRAT PRINCEZE DAJANE POZAVO DA BUDE DOĐE U BRITANIJU ZA PRAZNIKE foto: Flynet - Splash News / Splash / Profimedia

Prijatelj porodice Spencer je za The Daili Bist rekao:

 

- Hari je posetio grob kada je bio u Althorpu. To je veoma posebno mesto za celu porodicu, ali posebno za Harija. To je probudilo u njemu želju da ostane tamo.


Dajanin brat podržao je svog nećaka princa Harija još u maju na službi zahvalnosti povodom 10. godišnjice Invictus Games fondacije u katedrali Svetog Pavla.

 

Čarls je prisustvovao događaju sa svojom sestrom Lejdi Džejn Felouz. Izvori su tada rekli da je Hari bio oduševljen što se ponovo sreo sa članovima porodice svoje majke na proslavama Invictus Games.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela analizirao ponašanje princa Harija i Megan Markl

 

makonda-tracker