da li biste očekivali ovo?

Ovako se oni zaista ponašaju! Ispovest prijateljice princa Harija o popodnevu u njegovoj i Meganinoj kući s decom

0

Prijateljica princa Harija podelila je kako zaista izgleda druženje u domu princa Harija i Megan Markl.

Novinarka Brajoni gordon otkrila je kako je izgledala poseza njegovom i Meganinom domu
Novinarka Brajoni gordon otkrila je kako je izgledala poseza njegovom i Meganinom domufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prijateljica princa Harija progovrila je u jeku priprema za njegov 40. rođendan o tome kakav je on zaista između sopstvena 4 zida. Reč je o britanskoj novinarki Brajoni Gordon, koja Harija poznate od 2016. godine i gošća je u njihovom domu u Montesitu, u Kaliforniji.

 

Kako ona navodi, Hari je "ljubazan, zabavan i prilično normalan", a u svom pisanju za Mail tvrdi da je u kontaktu s princem još od maja 2016. godine, kada su Vilijam i on pokušali da okončaju stigmu vezanu za priču o mentalnom zdravlju.

 

Od tada se novinarka sretala sa Harijem nekoliko puta i ističe da njega i Megan smatra prijateljima.

 

Pre 8 godina, postala sam prijateljica sa princem Harijem i od tada dobijam pitanja od radoznalih ljudi da saznaju nešto više o njegovom karkateru, da li mu je "Megan isprala mozak", da li hoće da sruši monarhiju, da li želi novac i tako dalje — kaže ona.

 

Čula sam mnogo negativnih stvari o njemu i sve to nema veze s onim Harijem kog sam upoznala kao prijatelja i ko brine strastveno o povređenim veteranima, ko je uradio mnoo da promeni percepciju o mentalnom zdravlju u ovoj zemlji — kaže ona.

 

Gordonova je otkrila i kakvi su Saseksovi iza zatvorenih vrata, pošto ih je posetila u Montesitu pre nego što je objavljena Harijeva autobiografska knjiha "Rezerva".

 

Harijeva prijateljica novinarka otkrila je kakao su se Saseksovi ponašali kad je bila kod njih u poseti
Harijeva prijateljica novinarka otkrila je kakao su se Saseksovi ponašali kad je bila kod njih u posetifoto: EPA-EFE/Carlos Ortega

 

Kakvi su Megan i Hari privatno?

 

Novinarka ističe da su "prilično običan par koji živi u apsolutno neobičnoj situaciji".

 

Provela sam popodne u njihovoj kući, deca su trčala okolo srećno dok smo mi pili čaj. Hari mi je pokazivao zid koji su sami ukrasili slikama njegove mame.

 

Kad sam odlazila, spakovali su mi teglu svog džema, pa me podsetili na to koliko su običan par koji živi u neobičnim okolnostima — zaključila je ona.

 

 

Nema s njima želje da rade išta više od toga da štite decu od digitalnog sveta koji izvlači ono najgore u ljudima — istakla je novinarka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

makonda-tracker