velika proslava

Par dana pred 40. rođendan: Princ Hari otkrio šta je najlepši poklon koji je ikada dobio u živottu

0

Princ Hari puni 40 godina, a ne očekuje se da prisustvuje iko od njegove porodice iz Londona.

Princ Hari proslavlja 40. rođendan
Princ Hari proslavlja 40. rođendanfoto: EPA-EFE/Andy Rain

Princ Hari 15. septembra će proslaviti svoj jubilarni 40. rođendan.

 

Pojavile su se informacije da će vojvoda od Saseksa organizovati veliku rođendansku žurku povodom svog 40. rođendana, koji će proslaviti u Kaliforniji, gde sada i živi, a tu će biti i njegova supruga Megan Markl, kao i deca Arči (5) i Lilibet (3).

 

Dok se čeka žurka godine i gosti koji će uveličati Harijevu proslavu, on je otkrio šta je za njega najbolji poklon koji je do sada dobio.

 

Ne čudi što ističe da su to — njegova deca.

 

Najbolji poklon koji sam iakd dobio, bez sumnje, jesu moja deca — rekao je vojvoda od Saseksa za People ove srede. — Uživam da ih gledam kako rastu i volim što sam njihov tata — rekao je on o Arčiju i Lilibet.

 

Princ Hari i Megan Markl imaju dvoje dece
Princ Hari i Megan Markl imaju dvoje decefoto: CBS / Planet / Profimedia

Nedavno je Megan Markl govorila o tome da uči svoju ćerku da priča glasno i sa samopouzdanjem, iako ima svega tri godine.

 

Znam kako je to kad ne koristiš svoj glas da te ljudi čuju. Ohrabrujem ćerku da to radi, a sa 3 godine već zna da se bori za sebe i ponosni smo na to — rekla je Megan o Lilibet.

 

Hari će žurku organizovati u Montesitu, gde živi s porodicom, a nakon toga odlazi na vikend u planine s bliskim prijateljima. Ne očekuje se da rođendanu prisustvuje njegova porodica koja živi u Londonu, brat Vilijam s porodicom, s kojim nije ni progovorio pri nedavnom susretu na sahrani teče lorda Roberta Felouza, kao ni njegov otac Čarls III.

 

Princ Vilijam ističe da ne želi Harija na svom krunisanju
Princ Vilijam ističe da ne želi Harija na svom krunisanjufoto: Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vilijam je nedavno, navodno, istakao da ne želi svog brata na krunisanju, koje će se odigrati nakon smrti Čarlsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

 

makonda-tracker