prelepo

Samo što je napunila 18 godina već mami pažnju i poglede: Ćerka Snežane Dakić prošetala sa mamom i sve oduševila

0

Budući da Laura voli prirodan izgled i ovog puta je pokazala da je to njen adut 

SNEŽANA SA ĆERKOM ODUŠEVILA BEOGRAD
SNEŽANA SA ĆERKOM ODUŠEVILA BEOGRAD foto: Dragana Udovičić

Voditeljka Snežana Dakić i njena ćerka Laura Mikić pojavile su se sinoć zajedno na jednom prestoničkom događaju.

 

Donedavno devojčica, sad već mlada žena, ponosno je stajala ruku pod ruku sa majkom i svi su primetili da je izrasla u pravu lepoticu.

 

I dok je Snežana za ovu priliku izabrala crnu elegantnu haljinu pripijenu uz telo sa šlepom koji je padao do poda, Laura je blistala u crvenoj kreaciji sa velikim izrezom do pupka.

Laura je nedavno napunila 18 godina, a Snežana je pričala o tome koliko je pod utiskom njenog punoletstva i da joj je teško da poveruje da je već prošlo toliko godina.

 

Po svemu sudeći Laura je izrasla u vrlo lepu mladu damu, a ono što se može primetiti jeste i to da voli prirodan izgled, pa ne čudi što je retko kada možemo videti u tip-top izdanju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona zapravo izgleda baš onako kako bi trebale da izgledaju devojke njenih godina, a majka je u tom stavu podržava, kao i u gotovo svemu drugom što odluči.

 

Za razliku od nje Snežana voli da uvek bude maksimalno sređena, ne prepušta slučaju ništa, a poznata je i po tome da voli da nosi skupe komade odeće poznatih srpskih, ali i stranih dizajnera. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Voditeljka šokirana što glumac ne zna ko je Silvana Armenulić?

 

 

 

 

 

makonda-tracker