SAMOUVERENA

Snežana Dakić fotografijom sa JAHTE pokazala da su godine samo BROJ: Voditeljka smelim izdanjem zapalila Crnu Goru

0

Uprkos činjenici da gazi 6. deceniju života izgleda kao milion dolara 

Snežana Dakić lila bikinijem zapalila Crnu Goru
Snežana Dakić lila bikinijem zapalila Crnu Goru foto: Instagram / snezanadakic

Poznata voditeljka Snežana Dakić jedna je od onih žena koje plene svojom harizmom, izgledom, ali i samouverenošću. Ona često govori o tome da je stanje ženskog duha zapravo ono što je mnogo važnije od fizičkog izgleda.

 

Snežana godinama ima savršenu liniju, obožava modu i veoma često je drugim ženama modna inspiracija. 

 

Nakon što je mesecima vredno radila Snežana je odlučila da sebi da oduška, pa je otputovala u Crnu Goru gde provodi dane svog odmora. Upravo odatle je objavila fotografiju s plaže i sa jahte i svi su bili oduševljeni.

 

 

Ovog puta sve pratioce je oduševila fotografijom u lila bikiniju uz koji je ponela ogrlice u pravom morskom maniru. Školjice su padale preko njenih gudi, a Snežana nije skidala osmeh sa lica.

 

Ipak, ono što je svima privuklo pažnju jeste njena kao izvajana figura. U prvom planu su bile njene duge noge bez grama celulita. 

 

 

Ovakav svoj izgled Snežana ima zahvaljujući zdravom načinu života koji vodi, ali i umetničkim klizanjem, kojim se bavila godinama. Osim toga, ona je trenirala i skoku u vis i skoku u dalj, što je očigledno ostavilo traga na njenom telu. 

 

Voditeljka može da se pohvali mnoštvom bronzanih i srebrnih medalja, pa čak i ponekim zlatom, iako, kako je svojevremeno izjavila, nikada nije bila "olimpijska nada".

 

Bonus video:

 

Znate li šta je Dakićizam? 

 

 

makonda-tracker