ŽENE LUDE ZA NJIMA

Kralica Ranija i Snežana Dakić imaju isti modni ukus? Obožavaju cipele koje IZDUŽUJU NOGU i čine da izgledate za DESETKU

1

Iste nosi i kraljica Ranija

Najlepše letnje cipele Snežane Dakić
Najlepše letnje cipele Snežane Dakić foto: Dragana Udovičić

Tokom leta žene uživaju da nose dugačke haljine i lepršave suknje koje miluju kožu i čine da ni na + 40 ne bude vruće.

 

Jednu takvu u kraljevsko plavoj boji ponela je nedavno Snežana Dakić, ali nije samo haljina ta koja ljubiteljkama mode zapala za oko.

 

Mnoge žene primetile su da Snežana ima savršenu liniju, ali i da je uspela da postigne wow efekat jednim komadom odeće, zapravo obuće, s kojeg je bilo teško odvojiti pogled.

 

 

U pitanju su bile cipele sa visokom štiklom u istoj nijansi kraljevsko plave boje, kao što je bila haljina. Ako je suditi prema opisu fotografije, Snežana je nekoliko dana provela na Maldivima, i uprkos činjenici da je na moru, odlučila je da bude maksimalno doterana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A M I J E (@_kamije_)

 

Ona je jedna od žena koje veoma vode računa o svom izgledu i koje ništa ne prepuštaju slučaju. Odabirom određene obuće lako može da se postigne efekat izduženije i vitkije figure, što Snežani nije potrebno, ali je korisno znati.

 

Ipak, ona nije jedina poznata dama koja uživa noseći ovakve cipele. Veoma sličan model nedavno je nosila i kraljica Ranija, koja je sve oduševila veoma upečatljivom belo-plavnom haljinom i cipelama kraljevsko plave boje. 

 

 

Nije kraljica, ali definitivno svojim stajlinzima Snežana često može da parira svetski poznatim damama. 

 

U kakvim još izdanjima smo imali prilike da je vidimo pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 13 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Bonus video:

 

Znate li šta je "Dakićizam"?

 

 

makonda-tracker