nešto je naučila

Nikada nije kasno za srećno detinjstvo: Snežana Dakić podelila uspomenu sa ćerkom, tada su prvi put putovale bez TATE

3

Voditeljka je ovim fotografijama i emotivnim rečima pomogla roditeljima.

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Snežana Dakić sa bivšim suprugom Vladimirom Mikićem pre petnaest godina dobila naslednicu Lauru, koja joj je najveća motivacija i podrška u životu.

 

Iako je uveliko tinedjžerka sa mamom ima blizak i otvoren odnos, te neretko putuje zajedno, idu u šoping i javna okupljanja. Laura veoma liči na Snežanu, naročito zbog crta lica i vitkog stasa.

 

Voditeljka je putem svog Instagram profila podelila uspomenu, na kojoj je mezimica imala samo osam godina, a njih dve su uživale na otvorenom moru.


"Ovo smo nas dve pre 8 godina. Moja ljubav i ja smo prvi put bile same na moru. Bez drugih članova porodice, kao naša novonastala dvočlana porodica. Bez tate i dve sestre koji su ranije uvek išli sa nama. I bilo nam je mnogo jednostavnije. Ali to nije tema! Nego, ove slike me podsetiše koliko samo pametan covek nauči o sebi dok vaspitava svoje dete!? Koliko sam samo knjiga i članaka pročitala, pitala stručnjake, naučila, uvidela gde se sa mnom grešilo, a iz najbolje namere. Ili zbog duha vremena. I zato je moja motivaciona istina za danas: “Nikad nije kasno za srećno detinjstvo”. Drugim recima:  moguće je presložiti svoju prošlost, ažurirati svoje traume i uverenja koja smo tada zacementirali, a sada nas sabotiraju." - napisala je Dakićeva pored objave.

 

Pratioci su bili oduševljeni fotografijama, ali i porukom, te su mamu i ćerku obasipali komplimentima, a Snežani su poručili da se nimalo nije promenila, a to je pre svega stanje duha i ispunjenost.

 

 

makonda-tracker