krise martine, evo šta propuštaš!

Ne zovu je bez razloga "kraljicom Gučija"! Glam izdanje Dakote Džonson optočeno kristalima koje je ravno savršenstvu

0

Kraljica elegantnih Guči haljina Dakota Džonson ponela je maestralno izdanje na gala večeri Kering fondacije u Njujorku.

Dakota Džonson u ručno rađenoj Guči haljini
Dakota Džonson u ručno rađenoj Guči haljinifoto: Nancy Kaszerman/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedavno se Holivudom pronela vest da je glumica Dakota Džonson, koja se proslavila ulogom Anastazije Stil u filmu "50 nijansi sive", raskinula veridbu i vezu dugu 7 godina s frontmenom benda "Koldplej" Krisom Martinom.

 

34-godišnja ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit nije se oglašavala po tom pitanju, iako je pre nekoliko meseci otkrila da njegovu decu posmatra kao da su njena, ali je zato iskoristila priliku da zablista kao najglamuroznija diva — i, možda, pokaže Krisu šta je izgubio!

 

Na gala večeri u Njujorku koju je organizovala Kering fondacija okupila su se najslavnija imena Holivuda, ali Dakotino izdanje bilo je najupečatljivije!

 

"Kraljica Gučija", kako je zovu zbog vernosti ovoj modnoj kući, ponela je haljinu ručno šivenu za nju, a reč je o izdanju za boginje i zaljubljenice u modu će uzdahnuti mnogo puta videvši ga!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUCCI (@gucci)

 

Guči magija Dakote Džonson

 

Glumica je u Njujorku bila za nekoliko klasa iznad ostalih! Za ovu noć birala je Gučijevu haljinu optočenu kristalima Sabato De Sarno, koja je sezala do poda i satojala se iz prividno dva dela: gornjeg, savršenog, u vidu srebrnih lanaca s vrtoglavim dekolteom, i donjeg, bele satenske suknje s izrezom.

 

Uz sve ovo je uklopila Džeki Nout torbicu, a obuća je bila pomalo iznenađujuća. Umesto očekivanih jednostavnih sandala otvorenih prstiju i s tankom štiklom, ona je birala sandale na platformu s izrazito debelom potpeticom.


 

Dakota Džonson na gala večeri Kering fondacije
Dakota Džonson na gala večeri Kering fondacijefoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nikola Rokvić o značaju porodice i svemu sto mu je donela fondacija Porodica

 

makonda-tracker