nekadašnja ljubav

Stigao je u društvu mlade lepotice: Snežana Dakić i njen bivši suprug se SLUČAJNO SRELI na događaju u Beogradu

1

Voditeljka već godinama nije u braku s biznismenom s kojim ima ćerku, a neminovno je da se ponekad sretnu na gradskim dešavanjima

Snežana Dakić na jednom gradskom događaju
Snežana Dakić na jednom gradskom događajufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Snežana Dakić ima mnogo prijatelja na javnoj sceni, pa je česta gošća mnogih gradskih događaja, a to je bio slučaj i pre nekoliko večeri u Beogradu.


Snežana je prisustvovala je predstavljanju jednog projekta na Belom dvoru, koje je okupilo veliki broj pripadnika srpskog džet-seta.


Među njima se našao i njen bivši suprug Vladimir Mikić, koji je na događaj stigao u društvu lepe i mlade devojke.

 

U pitanju je žena nepoznata javnosti, koja je došla odevena u šik crnu haljinu, dok su Mikić i Snežana Dakić oboje bili u beloj boji.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nije poznato da li se bivši bračni par pozdravio i razgovarao ovom prilikom, budući da su njihovi odnosi nakon rastanka bili složeni.


Bivši muž Snežane Dakić ženio se tri puta, a najpre je bio u braku s Draganom, s kojom je dobio ćerke bliznakinje. Potom je proveo devet godina u braku sa Snežanom i s njom dobio ćerku Lauru, posle čega se oženio Jovanom Miljković, koja je na svet donela njihovu ćerku Milu.


Ipak, Vladimir Mikić se rastao i od treće supruge, 2020. godine, a nije poznato s kim je trenutno u vezi.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Snežana Dakić u prošlosti je pričala o tome koliko joj je bilo teško zbog razvoda, koji je opisala kao "malu smrt".


Razvod je kao mala smrt, umre način života koji ste do tada vodili, nestane neki krug prijatelja koji ste do tada imali, kao i rutina, navike i neka vrsta sigurnosti – objasnila je ona jednom prilikom za Alo.


Za ženu je veliki stres kada se desi razvod jer se ta njena uloga žene i nečije supruge izgubi. Nažalost, u našem društvu razvedena žena se naziva svakakvim pogrdnim imenima – istakla je voditeljka.

 

BONUS VIDEO

Snežana Dakić o društvenim mrežama i lajfkoučingu

 

makonda-tracker