napunila 20 godina

Monika Beluči podelila staru fotografiju sa svojom Devom — i nećete skoro videti lepšu majku i ćerku

1

Manekenka Deva Kasel napunila je 20 godina, a to je bio povod da Monika Beluči podlei staru uspomenu sa ćerkom.

Deva Kasel i Monika Beluči
Deva Kasel i Monika Belučifoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna italijanska diva Monika Beluči 17 godina volela je francuskog glumca Vensana Kasela, a njihov odnos od samog početka bio je prožet turbulencijama.

 

Par je, najpre, živeo u različitm državama, nisu očekivali jedno od drugog vernost, a Monika nije godinama ni želela decu, sve dok nisu dobili prvu ćerku.

 

Glumački par dobio je ćerku Devu, a 2010. godine Monika je rodila i Leoni.

 

Deva Kasel odlučno grabi ka uspešnoj manekenskoj karijeri; ne samo što se sa svega 16 godina našla na naslovnici magazina Vogue, i to u društvu svoje slavne majke Monike Beluči, učestvovala je u više mondih kampanja i snimila više editorijala.

 

 

O njoj se na svakoj Nedelji mode i te kako govori, a najveće modne kuće otimaju se za nju, dok ona rado nosi odevne komade s potpisom luksuza, od Diora do Dolče & Gabane.

 

1 / 7 Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

 

Iako je Deva stekla svoju slavu, majka o njoj ne govori često u javnosti. Ipak, na dan kada je njena starija mezimica napunila 20 godina, Monika je objavila staru i retku fotografiju iz Devinog detinjstva.

 

Srećan rođendan.Toliko sam srećna zbog ovog važnog rođendana u tvom životu. Zahvalna sam što postojiš — poručila je Monika Beluči ćerki Devi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Sloboda Mićalović o dolasku Monike Beluči u Čortanovce

 

makonda-tracker