JESU LI PRESTROGI PREMA NJEMU?

"Kod njih su nasledni NEVEROVATNA LEPOTA I OČAJAN UKUS": Ćerka Monike Beluči ponosno pokazuje dečka, a fanovi se čude

0

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela pojavila se pre nekoliko dana u Milanu sa svojim dečkom, mladim italijanskim glumcem koji je omiljen među devojkama, ali mnogi kažu – može to Deva bolje!

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči
Deva Kasel, ćerka Monike Belučifoto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka Deva Kasel uveliko na svom Instagram profilu deli fotografije sa novim dečkom, ali je i pored toga njih paparaci ne ostavljaju na miru.

 

Tako je ona sada viđena ju Milanu dok je šetala gradom sa svojim dečkom, inače poznatim italijanskim glumcem Saulom Nanijem.

 

Glumac svojim stilom oblačenja mnoge neodoljivo podsetio na Džastina Bibera, najviše zbog predimenzioniranih odevnih komada, dok je Deva Kasel spojila sportsku i elegantnu modu ponevši Burberry mantil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

To da ćerka Monike Beluči ne krije svog dečka, pokazuje i činjenica da su početkom ovog meseca viđeni na reviji modne kuće Dior na Nedelji mode u Parizu.

 

Komentari na društvenim mrežama su, kao i kada je tek priznala vezu s njim, mahom negativni, a fanovi tvrde da mladi italijanski glumac ne može da parira svojoj devojci po lepoti, pa čak i to da poznata naslednica ima isti, loš ukus kao njena slavna majka kada je reč o odabiru muškaraca.

"Bira momke kao nekad njena majka", "U toj porodici su nasledni neverovatna lepota i očajan ukus", "Ima li ova devojka oči?" neki su od komentara.

 

Sa druge strane, mnogi će se složiti da Nani važi za veoma atraktivnog i lepog momka, koji je u novoj vezi bukvalno procvetao.

 

Mladi par je uživao u kupovini, u ležernim odevnim kombinacijama, a Deva je još jednom pokazala da prati trendove. Trend mantila koji ima na sebi, dominiraće ovog proleća, a veoma su popularni modeli u neutralnim bojama.

 

Deva Kasel u šetnji sa svojim dečkom
Deva Kasel u šetnji sa svojim dečkomfoto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šta za sada znamo o mladom italijanskom glumcu?

 

"Zet Monike Beluč"i, kako već sada zovu Saula Nanija, ima istančan modni ukus što se može videti i na njegovom Instagram profilu.

 

Saul je rođen u Bolonji, roditelji su mu lekari, a majka poreklom iz Rusije, i ima brata i sestru. Na malim ekranima pojavio se prvi put u reklami, a onda su usledile uloge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Nanni (@saulnanni)

Ovaj glumac najpoznatiji je po ulozi Kristijana u Diznijevoj seriji Alex & Co, Marka u komediji Under the Riccione Sun i Alesandra u romantičnoj komediji Love & Gelato.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

 

makonda-tracker