modna ikona

Monika Beluči očarala Veneciju: Slavna glumica pojavila se u društvu svog dečka i pokazala kako izgledati moćno i u 60.

0

Italijanska glumica očarala je sve na Filmskom festivalu u Veneciji.

Ne kriju svoju ljubav
Ne kriju svoju ljubavfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedno od najimpresivnijih imena u svetu mode i lepote jeste svakako glumica Monika Beluči (59), koja svojim izgledom ne prestaje da oduševljava gde god da se pojavi.

 

Italijanska gracija neretko demonstrira kako je moguće izgledati ženstveno i moćno i na pragu 60. godine, što je učinila i ovoga puta.

 

Na 81. Filmskom festivalu u Veneciji pojavila se ruku pod ruku sa svojim izabranikom Timom Bartonom i sve oči bile su uprte upravo u nju.

 

Venecijanski filmski festival mesto je gde se svake godine okuplja sam krem elitnog društva sa svih krajeva sveta, a predstavnice raznih grana šou biznisa daju sve od sebe da tada zablistaju najbolje što mogu.

 

Za modne znalce širom planete ovaj višednevni događaj prava je poslastica, naročito onda kada se sa svoje gondole iskrca diva poput Anđeline Džoli ili Monike Beluči.

 

Monika je pod svetla reflektora u Veneciji zakoračila u društvu svog izabranika Tima Bartona, a njihove modne kombinacije bile su u potpunm kontrastu.

 

Monika Beluči i Tim Barton stigli su u Veneciju
Monika Beluči i Tim Barton stigli su u Venecijufoto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Belučijeva se opredelila za čisto belo odelo luksuznog brenda Balmain nešto strožih linija i odgovarajuću torbicu, dok je kao podlogu za šik sako odabrala običnu crnu majicu koja se savršeno slagala sa istobojnim mačkastim naočarama za sunce.

 

Belučijeva je delovala nasmejano i veselo
Belučijeva je delovala nasmejano i veselofoto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Barton se pak pojavio u potpuno crnom odelu koje je gotovo postalo njegov zaštitni znak tokom godina, a pravi začin njegovom stajlingu bio je upečatljivi džentlmenski šešir.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker