ne zaostaje po lepoti

Starija nas je već očarala! Kako izgleda Leoni, mlađa ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela?

3

Nakon revije brenda Dolce&Gabbana na Siciliji, gde smo ponovo videli stariju ćerku italijanske glumice i francuskog glumca, svi pričaju o mladoj Devi Kasel. Malo je, međutim, poznato da ona ima i mlađu sestru, koja je, takođe, nasledila majčinu lepotu.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sedamnaestogodišnja Deva Kasel odlučno grabi ka uspešnoj manekenskoj karijeri. Nakon što se prošle godine našla se na naslovnici magazina Vogue, i to u društvu svoje slavne majke Monike Beluči, učestvovala je u više mondih kampanja i snimila više editorijala.


Pre nekoliko dana, prošetala je pistom na reviji visoke mode i predstavljanju nove kolekcije modne kuće Dolce&Gabbana na Siciliji, pa se svet divi njenoj lepoti glasnije nego ikad.

 

Dobro je poznato da lepa Deva ima i mlađu sestru — Leoni (12), koju su Monika i francuski glumac Vensan Kasel dobili u 11. godini braka, a razveli su se kad je bila tek trogodišnjakinja.


Iako je glumački par preferirao da čuva svoje ćerke daleko od očiju javnosti, u poslednje vreme su malo popustili, pa je Deva počela da gradi manekensku karijeru, a Leoni se više ne skriva od paparaca.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Zato smo prošlog leta imali priliku da je vidimo kako se druži sa sestrom na balkonu u jednom hotelu u Portofinu, kada je devojčica fotografisala pet godina stariju Devu. Istog dana, paparaci su primetili Moniku Beluči s Leoni i jednom prijateljicom na ručku, a mnogi su primetili da devojčica prilično liči na svoju slavnu majku, kao i da je nasledila njen pogled.


Od tada je Leoni bila skrivena od očiju javnosti, baš onako kako njena porodica i voli.
 

 

makonda-tracker