ljubavna drama

Pre 2 meseca objavila vezu sa pevačem, a on je – "šutnuo": Slavna manekenka mu se sada osvetila na najgori mogući način

0

Gde god da se pojave slavne sestre stvaraju dramu.

foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otkako se pre par godina predstavila kao novo lice koje obećava na svetskoj modnoj sceni, Loti Mos (26) ne prestaje da intrigira javnost.

 

Iako je upola mlađa sestra čuvenog top modela iz devedesetih Kejt Mos (50), ova plavokosa lepotica ipak se vremenom odlučila za drugi životni put i otvorila nalog na kontroverznoj platformi Only Fans.

 

Osim golišavih fotki, Loti putem društvenih mreža sa svojim pratiocima često deli i najnovije detalje iz svog privatnog života, a poslednja dešavanja stavila su je u centar pažnje.

 

Informacija da je poznata dvadesetšestogodišnjakinja hitno hospitalizovana nakon što se predozirala ozgloglašenim Ozempik injekcijama za mršavljenje proširila se internetom poput munje.

 

Usred zdravstvenih problema koji su je zadesili, Mosovu je sačekao još jedan lom; ovoga puta na emotivnom planu.

 

Naime, u junu ove godine mlada internet senzacija obelodanila je svoju vezu sa muzičarom Evanom Kembelom i delovali su jako zaljubljeno.

 

Pa ipak, nepuna 3 meseca kasnije čini se da je ljubavna bajka gotova, a  Loti je sada sve potvrdila i oštrim porukama putem svog X/Twitter naloga.

 

Njihova ljubav bila je kratkog daha
Njihova ljubav bila je kratkog dahafoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U nizu izjava o tome kako je razočarana u ljubav i ne želi nijednog muškarca blizu sebe neko vreme, Mosova je i putem svog TikToka video na kom se vidi kako buket cveća baca u kantu za đubre.

 

– Odbacivanje poslednje stvari koja te podseća na njega pogađa drugačije – napisala je ona ispod pomenute objave.

 

– Ne želim da vidim muškarca pored sebe neko vreme; Zdravo, ja se zovem Loti i moj skriveni talenat je da čovek nema koliko crvenih zastavica nema – i ipak ću ga pustiti da me gazi; Gde se može naći momak koji zaista voli i pokazuje trud i interesovanje? Pitam za prijateljicu – samo su neki od tvitova kojima je Mosova svima jasno stavila do znanja da je stavila tačku na vezu sa Evanom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

 

 

 

 

makonda-tracker