ne baš kraljevski

Vikao je: "Slobodan sam" i uporno se udvarao poznatoj lepotici: Razuzdano ponašanje princa Vilijama tokom raskida s Kejt

0

Nakon što je tokom 30-minutog telefonskog razgovora slomio srce Kejt Midlton, princ Vilijam je navodno nastavio da se ponaša prilično neprinčevski.

Kejt MIdlton i princ Vilijam na početku braka
Kejt MIdlton i princ Vilijam na početku brakafoto: EPA/FELIPE TRUEBA

Princ Vilijam i Kejt Midlton u aprilu su obeležili 13. godišnjicu braka tokom kog su dobili troje dece i važe za jedan od najskladnijih parova u britanskoj kraljevskoj porodici.


Par je zajedno duže od dve decenije, a njihova ljubav počela je na škotskom Univerzitetu Sent Endruz, gde su se najpre družili pre nego što su se pojavile varnice.


Ipak, poznato je da im nisu uvek cvetale ruže, kao i da su 2007. godine nakratko raskinuli, a kraljevski biograf Robert Džobson sada je otkrio u novoj knjizi o Kejt Midlton, princezi od Velsa, da je princ Vilijam s društvom proslavio raskid.

Sin kralja Čarlsa III i pokojne princeze Dajane navodno je nakon što je rekao Kejt tokom polučasovnog telefonskog razgovora da ne želi više da bude s njom, otišao u provod s prijateljima. Odabrao je noćni klub "Mahiki" u londonskom Mejferu, a tamo je, tvrdi Džobson, izvodio "pijani robotski ples" i vikao:


Slobodan sam!

 

Prvo putovanje Kejt Midlton i princa Vilijama nakon što su zvanično postali par tokom studija
Prvo putovanje Kejt Midlton i princa Vilijama nakon što su zvanično postali par tokom studijafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Potom je rekao svojim prijateljima da svi treba da popiju ceo meni, što su manje-više na kraju i uradili – piše Džobson.


Prema tadašnjem pisanju medija, princ Vilijam je tada "bacio oko" na Izabelu Anstrater-Gaf-Kaltorp, članicu visokog društva, koja ga je navodno odbila jer nije želela da je sputavaju zahtevi kraljevskog načina života.


To nije ohladilo Vilijamov žar – piše Džobson. – On je navodno pokušavao da se udvara Izabeli i više puta ju je posetio u njenoj porodičnoj kući.

 


Kako je istakao, malo ko je očekivao da će se Vilijam vratiti Kejt Midlton i da će ona pristati da se pomire ako to bude poželeo.


Međutim, nakon izvesnog vremena, usledilo je pomirenje, a ostalo je istorija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker