NIJE IM BILO SUĐENO

Maštao je da se oženi njom u narodnoj nošnji, udala se za košarkaša: Koju poznatu glumicu je Vuk Kostić ljubio 5 godina?

0

Kolege su pričale da je njihova veza bila vrlo strasna, a emocije jake i iskrene 

VUK KOSTIĆ JE GODINAMA LJUBIO JELISAVETU ORAŠANIN
VUK KOSTIĆ JE GODINAMA LJUBIO JELISAVETU ORAŠANINfoto: Damir Dervišagić

Naš poznati glumac Vuk Kostić godinama je brižno gradio glumačku karijeru, a osim što je publiku osvojio maestralno odigranim ulogama, a mnoge žene šarmom i izgledom.

 

Osim vernih obožavateljki ni mnoge koleginice nisu odolele njegovom šarmu, a uprkos činjenici što Vuk retko govori o privatnom životu, zna se da je godinama bio u vezi sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

 

Iako se šuškalo da je njihova veza bila strasna i iskrena nakon 5 godina odlučili su da je prekinu i da svako krene svojim putem. 

- Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome - rekao je tada Vuk za magazin "Story", koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

 

- Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića - rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

 

VUK VAŽI ZA JEDNOG OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA MEĐU GLUMCIMA
VUK VAŽI ZA JEDNOG OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA MEĐU GLUMCIMA foto: Vladimir Šporčić

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika - pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

 

- Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža - rekla je tada glumica.

 

JELISAVETA JE GODINAMA U BRAKU SA KOŠARKAŠEM MILOŠEM TEODOSIĆEM
JELISAVETA JE GODINAMA U BRAKU SA KOŠARKAŠEM MILOŠEM TEODOSIĆEM foto: Antonio Ahel/ATAImages

Od raskida poznatog para je prošlo više od godinu dana kada je Jelisaveta uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem s kojim je i danas u braku. 

 

Vuk je takođe krenuo dalje, ljubio je mnoge poznate žene, ali je do danas ostao jedan od najpopularnijih neženja među srpskim glumcima.

 

Bonus video:

Jelisaveta pokazuje zgodne noge 

 

makonda-tracker