zanimljiva astrologija

Zvezde im od prvog dana nisu bile naklonjene: Šta kaže horoskop, zašto je veza Bena i Džej Lo bila osuđena na propast?

0

Kako su kretanja planeta uticala na vezu Dženifer Lopez i Bena Afleka?

NI ZVEZDE IM NISU BILE NAKLONJENE
NI ZVEZDE IM NISU BILE NAKLONJENE foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dženifer Lopez je 20. avgusta podnela zahtev za razvod od Bena Afleka posle dve godine braka, što se poklopilo sa drugom godišnjicom njihovog venčanja u Džordžiji.

 

Tajming je takođe bio usklađen sa katarzičnim punim mesecom u Vodoliji, što je imalo značajan uticaj na obe njihove karte rođenja.

 

Kako energija Lava može izazvati borbu u vezi Dženifer Lopez i Bena Afleka?


Dženifer Lopez i Ben Aflek imaju svoje Sunce i Merkur u Lavu, znaku poznatom po kreativnosti, strasti i prirodnom vođstvu.

 

Lopezova je rođena 24. jula 1969, a Aflek 15. avgusta 1972. Oboje imaju toplinu i harizmu koje su tipične za ovaj vatreni znak. Upravo ovo objašnjava tu povezanost među njima za koju je bio potreban samo jedan susret da se probudi. 

 

- Ben i ja smo oboje Lavovi — kao muški i ženski lav - naglašavajući njihovu zajedničku energiju. Pored strasti i odanosti njihovog Sunčevog znaka, postojanje Merkura u Lavu sugeriše da možda dele slične stilove razmišljanja i humor.

 

Međutim, Lavov intenzitet ponekad može izazvati borbe, jer će ponos i snaga ovog znaka otežati kompromis kada se ega sukobe. Njihova vatrena priroda može biti i izvor veze i sukoba.

DŽENIFER I BEN SU OBOJE LAVOVI U HOROSKOPU
DŽENIFER I BEN SU OBOJE LAVOVI U HOROSKOPU foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako isti mesečev znak utiče na vezu Dženifer Lopez i Bena Afleka?


Dženifer Lopez i Ben Aflek imaju mesece u znaku Škorpije, što u astrologiji predstavlja njihov emotivni svet i najdublja osećanja. Škorpija je vodeni znak poznat po svojoj emocionalnoj dubini, intenzitetu i želji za dubokim vezama.

 

Ljudi sa Mesecom u znaku Škorpije žude za dubokim emocionalnim vezama, želeći da se povežu sa drugima na nivou duše. Vole privatnost i preferiraju da intimu sačuvaju za sebe, više vole iskrene odnose nego površne.

 

Ovaj emocionalni intenzitet je očigledan u Lopezovoj i Aflekovoj vezi.

NJIHOV BRAK JEDNOSTAVNO NIJE MOGAO DA OPSTANE
NJIHOV BRAK JEDNOSTAVNO NIJE MOGAO DA OPSTANE foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Uprkos njihovom prvobitnom raskidu neposredno pre venčanja, ponovo su se povezali decenijama kasnije, što ukazuje na snažnu, trajnu emocionalnu vezu.

 

Lopez je otvoreno govorila o bolu njihovog razvoda 2004. godine, opisujući kako se osećala kao da je izgubila ne samo partnera već i najboljeg prijatelja. Njena razmišljanja pokazuju dubinu njihove veze i dugotrajan uticaj koji je na nju imao.

 

Međutim, intenzivna priroda Škorpije može doneti izazove, kao što su pitanja poverenja, posesivnost, ljubomora i zamera. Ove emocije, iako su strastvene, mogu zakomplikovati odnose ako se njima pažljivo ne upravlja.

 

Uprkos ovim izazovima, zajednička želja za privatnošću i dubokom emocionalnom vezom odigrali su značajnu ulogu u njihovoj vezi. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Dženifer Lopez u suzama zbog Bajdena

 

makonda-tracker