ZAJEDNO NA VELIKOM PLATNU

I on se bavi glumom, a da li liče procenite sami: Ovo je rođeni brat Vojina Ćetkovića, Sloboda ga jednostavno obožava

1

Vojin ima rođenog brata Bojana, o kojeg nismo imali često prilike da vidimo u javnosti 

BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA JE TAKOĐE GLUMAC
BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA JE TAKOĐE GLUMAC foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Na domaćoj glumačkoj sceni mnogo je glumaca koji imaju poznatu braću i sestre o kojima često slušamo i čitamo. Ipak, Vojin Ćetković nije jedan od njih. Iako ima rođenog brata koji se takođe bavi glumom, o Bojanu Ćetkoviću se malo toga zna.

 

Ono što je poznato jeste činjenica da je kao i Vojin veoma talentovan za glumu i da je to njegov životni poziv. I dok se Vojin odlučio da gradi karijeru u Beogradu, Bojan je odlučio da to uradi u Kruševcu.

 

Tamo je među glumcima i ljubiteljima pozorišta i te kako poznat i popularan, a sada će Srbija dobiti priliku da ga gleda u filmu u kojem će nekoliko scena podeliti sa svojim rođenim bratom Vojinom.

Porodica Bojana i Vojina je prava umetnička porodica, pa ne iznenađuje što su obojica krenula tim stopama. Vojin je svojevremeno govorio o tome da je na njegovu odluku da postane glumac uticao brat od strica, reditelj Milovan Ćetković.

 

Iako ne žive u istom gradu Bojana i Vojina osim bratske ljubavi, poštovanja i podrške veže i gluma. Često znaju da razmene ideje, utiske, jedan drugome daju dobronamerne savete. 

Osim sa Vojinom Bojan je u jako dobrim odnosima i sa njegovom suprugom Slobodom Mićalović o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije koje možemo videti na društvenim mrežama.

 

Na osnovu njih možemo videti i kako Bojan izgleda, a da li braća liče procenite sami.

 

Bonus video:

Vojin Ćetković otkrio tajnu koju su ga molili da sačuva za sebe 

 

makonda-tracker