sličnost je neverovatna

Jedina razlika je nestvarna boja očiju: Upoznajte rođenog brata Vojina Ćetkovića, večitog zaljubljenika u pozorište

0

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od najskladinijih parova na našoj javnoj sceni, a kako Slobodine sestre svi dobro znamo, red je došao i na Vojinovu braću.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vojin Ćetković ima mlađeg brata Bojana koji živi u rodnom Kruševcu i tamo radi u pozorištu kao organizator.

 

Vojin je često govorio i o svom bratu od strica Milovanu Ćetkoviću, zahvaljujući kom je on i postao glumac. Milovan je inače bio pozorišni režiser, a preminuo je pre nekoliko godina.

— Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije — izjavio je svojevremeno Ćetković o Milovanu.

 

O Bojanu Ćetkoviću ne znamo mnogo toga, on se retko pojavljuje u javnosti, a Sloboda je poslednjom objavom na Instagramu pokazala kako on izgleda. Da su u odličnim odnosima svedoče i glumičini opisi ispod objave "moj najbolji dever".

Na prvi pogled pomislićete da je na fotografiji Vojin, tolika je sličnost između dvojice braće, a posebnu pažnju privlače Bojanove oči koje su jako specifične boje. Brojni pratioci su komentarisali koliko njih dvojica liče i da je jedina razlika boja očiju, a vi procenite sami.

 

 

makonda-tracker