(foto)

Liči na strica i prava je lepotica: Bratanica Vojina Ćetkovića i sama je odabrala svet filma

1

O jednom od najpopularnijih domaćih parova, Vojinu Ćetkoviću i Slobodi Mićalović, maltene već sve znamo, ali malo je poznato da je i Vojinova bratanica filmski radnik.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Vojina Ćetkovića već dugo niz godina gledamo u raznim domaćim ostvarenjima. Još od šmekera Branda iz serije porodično blafo, preko Maneta iz "Zone Zamfirove", čuvenog Laze Kostića u "Santa Marija della Salute", "Ranjeni orao", "Montevideo, Bog te video", "Nemanjići", "Pljačka trećeg rajha"..

 

Poznato je da je takođe već duže vreme u srećnom braku sa jednom od najlepših domaćih glumica Slobodom Mićalović, ali ono što je malo poznato je da ima bratanicu, čiji je posao na neki način povezan s Vojinovim.

 

 

U pitanju je ćerka Vojinovog rođenog mlađeg brata Bojana, koji radi u pozorištu u Kruševcu kao organizator, Marta Ćetković. Kao i njen strica, ona je upisala Fakultet dramskih umetnosti. Međutim, nije se odlučila za glumu, ali je upisala nešto donekle blisko – mendžment i produkciju.

 

 

Marta je u sjajnom odnosu sa svojim stricem Vojinom i njegovom suprugom Slobodom, što dokazuje i to što se prate na društvenim mrežama. Sigurni smo da su joj Sloboda i Vojin, iako im profesije nisu baš identične, barem delimično uputili u tajne sedme umetnosti.

 

 

Takođe, neizostavno je primetiti da lepa Marta malo likom podseća na Vojina, kao i da je uvek lepo i nenapadno odevena.

 

Gledajući njene fotografije na društvenim mrežama stiče se utisak da je lako i sama mogla da se okuša kao glumica...

 

 

 

 

 

makonda-tracker