i tradicionalno i moderno

14 godina je prošlo kao tren: Ovo je jedina fotografija s venčanja Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović koju smo videli

0

Popularna glumica ponela je jednostavnu venčanicu i raskošan veo s vezom, dok je i glumac bio veoma elegantan

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godine
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godinefoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Glumci Vojin Ćetković i Sloboda Boba Mićalović dvaput su se venčali pred kamerama, za potrebe serija koje su snimali, a jednom su "da" rekli i ispred pravog matičara.


Jedan od omiljenih parova domaće javne scene venčao se 12. maja 2008. godine, kada su se Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković zavetovali na večnu ljubav u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.


Kumovi na venčanju bili su im Nikola Đuričko i Nataša Ninković, s kojima i danas imaju divan, prijateljski odnos, a par se potrudio da sve protekne bez medijske pompe.

Tako do javnosti nije dospelo mnogo fotografija s njihove svadbe – zapravo je jedinu koju smo do sada videli podelila sama Sloboda 2018, povodom desete godišnjice braka.

 


Čuveni glumac nosio je ovom prilikom teget odelo i belu košulju s belom kravatom, dok je glumica odabrala jednostavnu venčanicu koja spaja tradicionalno i moderno. Bele boje, u skladu s tradicijom, ova halterneck toaleta prati liniju tela i suptilno ističe konture, a Sloboda ju je ponela s belim providnim velom koji krasi vez po porubima.


Vojin, koji je proteklih godina imao dužu kosu, tada je bio kratko ošišan, dok je glumica podigla kosu u punđu i izvukla ravne šiške,kakve nije imala u poslednje vreme. Ipak, sem toga – manje-više su isti kao danas, zar ne?

1 / 6 Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Par je, inače, 2010. dobio ćerke bliznakinje Veru i Milu, a danas ova porodica živi u Beogradu mirnim i skladnim porodičnim životom. Glumci imaju i vikendicu u Čortanovcima u kojoj rado provode svaki slobodan trenutak, a poznati su po tome što ne eksponiraju svoju privatnost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Evo kako su Vojin i Sloboda proslavili rođendane 

 

makonda-tracker