u čarobnom sremu

Svaki detalj odiše spokojem: Seoski dom Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović je mesto na kom caruju ljubav i mir

0

Kada poznati par želi da se skloni od gradske vreve, sa ćerkama harmoniju pronalazi u božanstvenom kutku u Sremu, koji su uredili po svom ukusu.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u Narodnom pozorištu
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u Narodnom pozorištufoto: Nemanja Nikolić

Vojin Ćetković, jedan od najcenjenijih glumaca njegove generacije, godinama spada u omiljene kada je reč o ukusu publike, a imali smo priliku da ga gledamo u nekim od najuspešnijih projekata proteklih decenija.


Od "Porodičnog blaga" preko "Čitulje za Eskobara" do "Kalkanskih krugova" i "Tajne vinove loze", glumac je oduševio u svakoj ulozi, a sve vreme paralelno s velikim uspehom radi i u pozorištu.


Ćetković, koji danas slavi 53. rođendan, od 2008. godine je u braku s koleginicom Slobodom Mićalović, s kojom ima dve ćerke – bliznakinje Veru i Milu, a s njima vodi miran život.

Ova četvoročlana porodica živi u Beogradu, ali svaki slobodan trenutak koriste za boravak u prirodi, a već godinama su ponosni vlasnici nekretnine u Sremu koja je njihova oaza mira.

Vojin i Sloboda, naime, od gradske vreve beže u Čortanovce, naselju u opštini Inđija i mestu na kom se sreću Fruška gora i Dunav, gde imaju udobnu vikendicu.


Par do sada nije delio mnogo fotografija koje otkrivaju kako izgleda njihova seoska kuća i njena unutrašnjost jer je poznato da drže do svoje privatnosti, ali su u više navrata na Instagramu otkrili božanstvenu prirodu koja je okružuju.

1 / 5 Foto: sloboda_micalovic_boba/Instagram

Vikendica je okružena predivnom prirodom – savršeno uređenim travnjakom i drvećem, a iz dvorišta se pruža božanstven pogled na Dunav. To je glumcu posebno značajno jer uživa u ribolovu, pa u svakom trenutku može da se prepusti čarima ovog sporta.


Na nekim od fotografija koje je glumica objavila na Instagramu vidi se i prostran bazen, a mediji su pisali da je i on na njihovom čortanovačkom imanju.

 

 

BONUS VIDEO

Vojin Ćetković o Lazi Kostiću: Prirastao mi je za srce, ovo je možda i najdraža uloga

 

makonda-tracker